Ütősebb lesz a Galaxy S6 Active

Czipperer Dia - 2015. március 12.

A Sam Mobile információi szerint már készül a Galaxy S széria legújabb tagja, az S6 Active modell, amely állítólag nagyobb és jobb lesz, mint az MWC-n bemutatkozott zászlóshajó.

Alig, hogy lehullt a lepel a Samsung legújabb csúcsmobiljáról, máris újabb pletykák kaptak szárnyra. A Sam Mobile számolt be arról, hogy kiszivárogtak az SM-G890A modellszámú Galaxy S6 Active specifikációi, melyek szerint Active modellhez híven az eszköz ütősebb, strapabíróbb lesz, mint a Galaxy S6.

Az egyik szembetűnő különbség az akkumulátor kapacitása. A híresztelések szerint a Galaxy S6 Active 3500 mAh-es akkumulátorral kerül majd forgalomba, szemben a Galaxy S6-tal, amely csak 2550 mAh-es kapacitást kapott. A telefon ezen felül víz és porálló is lesz, amely számos csúcsmobnilnál alaptulajdonság, habár a védelmi szintet egyelőre még homály fedi.

Úgy tűnik, az új üdvöske fontos Galaxy S6 hiányosságokat orvosol majd. A fentebb leírtakon túl a méretek is változnak majd – nagyobb lesz –, valamint vastagabb is lesz a telefon. Ha minden igaz, a telefon 146.9 x 73.6 x 8.8 milliméteres lesz, míg a Galaxy S6 143.4 x 70.5 x 6.8 milliméteres volt.

A telefon a Zaubán megjelent táblázat szerint nagyobb, 5,5 hüvelykes kijelzőt kaphat majd, amely 0,4 hüvelykkel NAGYOBB, mint az S6-é. A Sam Mobile azonban az S6-hoz hasonlóan szintén 5,1 hüvelykes QHD Super AMOLED+ megjelenítőről ír.
 

 

Forrás: Sammobile.com

 

Vissza