Phablettel csapna oda a riválisoknak az LG?

Czipperer Dia - 2015. március 13.

Nem egy, rögtön két felsőkategóriás eszköz is lapul az LG tarsolyában okostelefon fronton. A vállalat vezérigazgatója maga beszélt erről az Mobile World Congressen (MWC), ám egyelőre csak találgatni lehet, pontosan mivel készülnek a koreaiak.

Az LG nem az MWC-re tartogatta zászlóshajó mobilját, a G4-et. A gyártó úgy döntött, nem próbál más gyártókkal versenybe szállni, hanem miután leült az MWC-láz, megragadja magának az alkalmat, és akkor mutatja be legújabb csúcsmobilját, amikor  piac csak rá figyel.

Ez várhatóan áprilisban lesz, azonban még meg sem érkezett a telefon, máris nagyobb testvéréről pletykálnak. Egy dél-koreai jelentés szerint az LG nem csak a G4-gyel készül idén csúcskategóriás fronton, hanem egy phablettel is, mely a G4 nagytestvére lesz. Az okostelefon-gyártó ugyanis múlt hónapban adta be védjegy jóváhagyási kérelmét egy táblagépre a koreai szabadalmi hivatalnál.

A pletykák szerint a készülék az LG G4 Note névre hallgat majd, és elképzelhető, hogy azzal a céllal fejleszti a vállalat, hogy a Samsung Galaxy Note phablet és az iPhone 6 Plus riválisa legyen.

Egyelőre a specifikációk nem szivárogtak még ki, csak annyit lehet tudni, hogy felsőkategóriás eszköz lesz. A cikkben azt sem említik, hogy mikor tervezi az LG piacra dobni az eszközt.
 

LG G4

A vállalat vezérigazgatója, Cho-Ju-no is beszélt a készülő eszközről az MWC-n, mely kapcsán annyit mondott, még egy prémium kategóriás készülék érkezik. A szakember azt is elmondta a sajtóbeszélgetésen, hogy a következő zászlóshajó mobil a második negyedévben, míg a másik felsőkategóriás eszközről annyit árult el, hogy az év második felében érkezik.

 

Forrás: Koreaherald.com

Vissza