Logitech billentyűzet Android és Windows eszközökhöz

Kütyü Magazin - 2015. április 8.

Új kiegészítőt mutatott be a Logitech. A Keys-To-Go névre keresztelt billentyűzet Android és Windows Phone alapú mobileszközökhöz egyaránt használható.

Android és Windows mobileszközökhöz tervezett billentyűzetet a Logitech, a Keys-To-Go eszközt. A Bluetooth kiegészítő könnyű, vékony, vízlepergető felülettel rendelkezik.

A vékony kialakítás mellett a Keys-To-Go átgondoltan elhelyezett billentyűkkel érkezik, kiegészítve egy sor Android, illetve Windows gyorsgombbal. Az Android és Windows felhasználók számára készülő verzió mellé ezen kívül egy hordozható aljzatot is mellékel a vállalat, melyet a billentyűzethez csatlakoztatva függőleges pozícióban tarthatjuk okostelefonunkat, így segítve munkánkat és az ideális betekintési szöget.

 


Michele Hermann, a mobil üzletág alelnöke elmondta, hogy a billentyűzet először iPad készülékeknél bizonyított, és hamar slágertemékké vált. A Keys-To-Go előnye, az Android és Windows felhasználók bármelyik ilyen alapú eszközükhöz használhatják, legyen szó tabletről, phabletről vagy telefonról. 

Árak és elérhetőség

A Logitech Keys-To-Go Android 4.1, illetve Windows 7 operációs rendszereket, illetve ezek utódait támogatja. Az USA-ban, valamint Európában és Ázsia bizonyos országaiban várhatóan április elején jelenik meg. Ajánlott kiskereskedelmi ára 69,99 euró.

 

Vissza