Olcsóbb lett a leggyorsabb billentyűzet Androidra és iOS-re

Czipperer Dia - 2014. október 30.

Jelenleg a Fleksy a világ leggyorsabb virtuális billentyűzete, melynek androidos változata a napokban új funkcióval bővült. Az Androidon és iOS-en is futó megoldás mindkét platformon olcsóbb lett.

Csökkentették a Fleksy virtuális billentyűzet alkalmazását árát. Péntekig csak 0,99 dollárba kerül, vagyis 241 forintba, amely azt jelenti, hogy 75%-kal kedvezőbb árcédulát kapott. Egy forradalmi billentyűzetről van szó, amelyet olyan technológiák működtetnek, amelyek a gépelést gyorssá, pontossá és könnyűvé teszik. Akár vakon is lehet vele gépelni. Az intelligens billentyűzettel akkor sem kell aggódni az elgépelés miatt, ha rossza betűket érint meg a felhasználó, akkor is tudni fogja, milyen szót szeretett volna beírni.


A mostani árcsökkenéssel a vállalat azt ünnepli, hogy eddig több mint 2 millióan vásárolták meg és töltötték le az alkalmazást. Ráadásul az androidos applikáció
újdonságokkal is bővült. A backspace és shift gombok új elrendezést kaptak, és könnyebbé vált a nyelvváltás is. A fejlesztők jelenleg is dolgoznak a nyelvek számának bővítésén: fogyasztói visszajelzések alapján az arab, héber és indonéz nylevtámogatáson.

A Fleksy a QWERTY, AZERTY, QWERTZ, DVORAK vagy Colemak kiosztást is támogatja, mérete pedig tetszőlegesen változtatható vagy akár el is tűntethető. 

A vállalat ígérete szerint hamarosan az iOS-re szánt változatot is frissítik majd.

 

 

Forrás: BGR.com

Vissza