Lollipop frissítést kap a Sony Xperia T2 Ultra és az Xperia C3

Czipperer Dia - 2015. április 23.

Újabb két Sony mobil kapja meg fedélzetére a legújabb Android 5.0 Lollipop rendszert. Az Xperia T2 Ultra és az Xperia C3 fedélzetén is a „nyalóka” fut majd hamarosan.

Két Sony mobil csatlakozik a lollipopos eszközök sorába. A Sony Xperia Z zászlóshajó mobilok egy része már korábban megkapta fedélzetére az új rendszert, ezek sorába kapcsolódnak be most az új eszközök.

Az update-ről már tudni lehetett, hogy hamarosan érkezik. Amikor a Z modellek frissítéséről írtunk, már szinte biztos volt, hogy egy héten belül az az Xperia T2 Ultra, az Xperia C3 készülék is megkapja a frissítést.

Az Xperia T2 Ultra modell frissítése először Csehországban, Németországban és Tajvanon bukkant fel. Úgy tűnik, egyelőre csak az egy SIM kártyás változat (D5303) kapja meg a Lollipopot fedélzetére.
 


A Xperia C3 frissítése is egyelőre még csak Tajvanon érhető el, de a másik modellhez hasonlóan a következő napokban és hetekben világszerte is letölthető lesz. A korábbi hírekkel ellentétben azonban itt is csak az egy kártyás verzió  fedélzetére érkezik az új rendszer.

A szoftverfrissítés után mindkét készülék fedélzetén az Android 5.0.3. Lollipop rendszer fut majd (19.3.A.0.470).

 

 

Forrás: GSMArena.com; kép: ibtimes.co.in

Vissza