Böngészni is lehet az AppleWatchon – de minek?!

Vértes Judit - 2015. május 13.

Valóban az Apple Watch 3,35 cm átmérőjű kijelzőjén szeretnél böngészni? Nem vagy egyedül. A Comex becenévre hallgató fejlesztőnek sikerült elindítani a Safarit az okosórán.

Fejlesztők próbáltak meg netezni az Apple okosóráján. Az eredmény, mint az a videóból látszik, nem túl élvezetes. Mindig csak egy kis részletét látjuk az oldalnak – jelen esetben a Google honlapjának, és mivel nincs billentyűzetünk, így nagyon nem tudjuk mire használni.

A program elindításához nem kellett semmit telepítenie, csak megtalálta a Safari böngésző elindításának módját (ezt nem könnyű elérni), mely eredetileg is fent van az Apple Watchon.
 


A kételkedők azzal vádolták, hogy ő maga készített egy alkalmazást, ami pont úgy néz ki, mint egy böngésző, de Comex a Twitteren cáfolta ezt.

Mivel sok értelme nincs az Apple Watchon böngészőt futtatni, valószínűleg Comex azzal kísérletezik, hogyan lehet kijátszani az Apple korlátozásait, és nem támogatott szoftvereket is használni az okosórán. Comex legismertebb rendszerfeltörő alkalmazása a JailbreakMe, ami után az Apple-nél kapott állást. 

 

 

Forrás: mashable

Vissza