A Samsung ajándékkal ösztönzi a prémium tévévásárlókat

Kütyü Magazin - 2015. május 15.

A Samsung jutalmazza prémium televízió vásárlót. A vállalat minden új csúcskategóriás SUHD TV vagy prémium UHD TV vásárlásakor egy Galaxy S6 edge vagy Galaxy A5 okostelefont ad ajándékba.

A Samsung egy akcióval  kedvez ügyfeleinek. Minden vásárló, aki Samsung SUHD vagy prémium kategóriás UHD televíziót vásárol május 31-ig, majd a készüléket regisztrálja a vállalat weboldalán 2015. június 30-ig, egy Samsung Galaxy S6 edge vagy egy Galaxy A5 okostelefont kap ajándékba. A budapesti bevásárlóközpontokban kiállított SUHD TV készülékeken az érdeklődők promoterek segítségével felfedezhetik a csúcskészülékekben rejlő lehetőségeket.

A Samsung SUHD televíziói és Galaxy S6 edge okostelefonjai számos ponton összefonódnak. Elsőként említhetjük az anyagfelhasználást és a dizájnt, hiszen a vállalat mérnökei és tervezői mindkét készüléket prémium anyagokkal és új, ívelt kijelző technológiával álmodták meg, amelyek különlegesen hatnak érzékszerveinkre.


Kiemelkedő funkció a nagy dinamikatartomány (HDR) megjelenítése, amelynek köszönhetően a fotók világosabb és sötétebb területeit is tökéletesen meg lehet jeleníteni a képernyőn. Mindkét készülék lenyűgöző színvilágot tár elénk, emellett az SUHD televíziókészülékekbe integrált Nanokristály technológiának és a 10 bites panelnek köszönhetően a színárnyalatok hihetetlenül széles skáláját varázsolja a képernyőre.

 

 

Vissza