A következő hetekben érkezhet a Galaxy S6 edge Plus

Czipperer Dia - 2015. június 2.

A Project Zero 2, amelyet a Galaxy S6 edge nagyobb verziójaként emlegetnek, ha minden igaz, a következő hetekben érkezik Galaxy S6 Plus néven.

Új pletykák kaptak szárnyra a hdblog.it háza tájáról, miszerint a legújabb Galaxy S6 üdvöskék új testvért kapnak. A hírek szerint egy harmadik, nagyobb készülékkel bővül a csapat. A trió harmadik tagját korábban Project Zero 2, Project Zen néven emlegették, ám, ha minden igaz, Galaxy S6 Plus névre hallgat majd a telefon.

Az előzetes híresztelések arról szóltak, miszerint a phablet a szeptemberi IFA szakkiállításon mutatkozhat be, Berlinben, ám a mostani pletykák szerint néhány hét múlva érkezhet a mobil.

Az eddigi specifikációk alapján az eszköz meghajtásáról egy hatmagos Snapdragon 808-as processzor gondoskodik majd, valamint a kijelző méretéről is vannak már információk. Bár egyelőre még pontos adatok nem szivárogtak ki, 5,4 és 5,5 hüvelyk közé saccolják az oldalán lehajló AMOLED, ívelt megjelenítőt. Ha minden igaz, a készülék 32 gigabájt belső memóriával, 16 megapixeles fő- és 5 megapixeles előlapi kamerával érkezik majd.
 

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza