Megérkezett a Samsung Galaxy S6 edge Iron Man kiadása

Czipperer Dia - 2015. május 28.

Korlátozott számban kapható lesz a Samsung Galaxy S6 edge mobiljának Iron Man változata. A gyártó a Marvellel közösen alkotta meg a nem mindennapi dizájnnal megáldott mobilt.

Piros-arany árnyalatban is elérhető lesz a Samsung Galaxy S6 edge. A telefon a számos színvariáció mellett egy különleges árnyalatban is tündököl, azonban csak korlátozott számban lesz kapható az Iron Man stílusú változat.

A dizájn megalkotásában a Marvel volt a Samsung segítségére. Azonban nem csupán a színvilágban köszön vissza a vasember, hanem a készülék hátoldalán is megtalálható az arany színű logó, valamint a Touch Wiz UI repertoárja is kibővült az Iron Man stílussal. De ha még ez sem lenne elég, számos Iron Man kép kapott helyet a mobilon.

A Samsung továbbá egy átlátszó védőtokot és egy vezeték nélküli töltőt is kínál a telefonhoz, utóbbi szintén ezt a dizájnvonalat viszi tovább.

A limitált számú Galaxy S6 Edge Iron Man Dél-Koreában debütált elsőként (május 27.). A készülék még Hong Kongban és Kínában is kapható lesz júniustól.  Egyelőre nem tudni, mennyit kóstál majd a különleges kiadás, de az biztos, hogy prémium eszközről van szó, így az árcédula is ehhez igazodik majd.

 

 

 

 

Forrás: Techspot.com

Vissza