Kiszivárgott képeken a Galaxy J5

Czipperer Dia - 2015. június 15.

Ha minden igaz, hamarosan egy újabb Samsung mobil mutatkozik be. A Galaxy J5 egy megfizethető telefonnak ígérkezik. Az üdvöske ezúttal képeken is pózolt.

Kiszivárgott képeken láthatjuk a legújabb Samsung Galaxy mobilt, a J5-öt (SM-J500F). A középkategóriás telefon már a kínai TENAA-nál, az ország hírközlési hatóságánál is járt.

A képek alapján sok újdonságot nem hoz külsejében a mobil, egy tipikus Samsung középkategóriás telefont látunk. Az eddig információk szerint a borításnál fémnek semmi nyoma: az általános tervezés mellé polikarbonát ház jár, cserélhető hátlappal.
 


Specifikációk szempontjából kiderült már néhány dolog a készülékről. A mobil lelke egy Qualcomm Snapdragon 410-es processszor lesz, 1,5 gigabájt RAM-mal és mindössze 8 gigabájt belső tárhellyel áldották meg. 5 hüvelykes (720p) kijelzőt, 13 megapixeles fő- és 5 megapixeles előlapi szelfi fénylesőt kapott a J5, üzemidejéért pedig egy 2600 mAh-es akkumulátor felel. Mindez összhangban van a korábban megjelent pletykákkal.
 


Kiderült továbbá, hogy fedélzetén a TouchWizzel megtámogatott Android 5.1-es operációs rendszer fut. A készülék a Galaxy J7-tel karöltve debütál majd, amely nagyobb, 5,5 hüvelykes kijelzővel és Marvel PXA1936 processzorral felszerelve érkezik majd.

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza