Kiszivárogtak a Galaxy J5 és J7 modellek specifikációi

Czipperer Dia - 2015. április 10.

A Galaxy J széria a Samsung mobilportfólió-bővítésének része. Egyelőre még csak a J1 modellt köszönthetjük a sorban, ám úgy tűnik, hamarosan újabb készülékek érkezhetnek.

Újabb modellekkel bővülhet a Samsung Galaxy J portfóliója. Egyelőre a J1 árválkodik egyedül a kínálatban, hamarosan azonban a J3, J5 és J7 készülékek is csatlakozhatnak hozzá. 

A legfrissebb pletykák némi betekintést is engednek a J5 és J7 eszközök specifikációiba. A J5 (SM-J500F) és J7 (SM-J700F) modellszámú eszközök több dologban hasonlítanak egymásra, azonban több tekintetben is mutatkoznak eltérések.

A kiszivárgott információk szerint a duó kisebbik tagja, a J5 5 hüvelykes HD LCD kijelzővel rendelkezik, meghajtásáról pedig egy Qualcomm Snapdragon 410 processzor gondoskodik majd, melynek órajele 1,5 GHz. Ha minden igaz, 1,5 gigabájt RAM-mal és 8 gigabájt tárhellyel érkezik. Utóbbi tovább turbózható a microSD kártyafoglalat révén, üzemidejéről pedig 2600 mAh-es akkumulátor gondoskodik.

A nagyobbik modell, a Galaxy J7 nemcsak nagyobb kijelzővel (5,5 hüvelyk) büszkélkedhet, hanem nagyobb súllyal is. Míg a J5 149 grammot nyom és 8,5 milliméter vastag, addig a J7 170 gramm és 7,9 milliméter.

A készülék ugyanakkora RAM-ot és tárhelyet kapott, azonban itt a felhasználók választhatják a kisebb, 4 GB tárhellyel ellátott változatot is.

Mindkét telefon 13 megapixeles fő- és 5 megapixeles előlapi kamerával rendelkezik, ám ez még kérdéses lehet, ugyanis egy 8 megapixeles alternatíva is elképzelhető. A modellek fedélzetén a legfrissebb Android 5.1 Lollipop rendszer teljesít szolgálatot, valamint mindketten 4G LTE adatkapcsolattal rendelkeznek majd.

 

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza