Világszerte elérhető a Sony Xperia Z3+

Czipperer Dia - 2015. június 26.

A Sony múlt hónapban mutatta be Xperia Z3+ mobilját. A telefon immáron világszerte is elérhetővé vált, azonban ára a helyi szolgáltatóktól függően eltérő lehet.

A Sony hivatalos blogján közölte a hírt, hogy a múlt hónapban debütált Xperia Z3+ modellje világszerte elérhetővé vált. Eddig a mobilt csak Japánban és az Egyesült Királyságban lehetett megvásárolni.

Ettől a héttől kezdve azonban világszerte megvásárolható a telefon. Emlékeztetőül: a telefon a zászlóshajó dizájn mellett ütős felszereltséggel is bír, többek között két napos üzemidőt garantál, valamint az Xperia modellekhez hűen por- és vízálló is. A 20,7 megapixeles kamera pedig Exmor RS for mobile képérzékelővel, BIONZ for mobile processzorral és 25 milliméterees nagylátószögű G lens lencsével gondoskodik a jó képminőségről.

 

 

Bár a készülék nem teljesen tökéletes, ugyanis a Qualcomm Snapdragon 810-es processzor túlmelegedési problémái itt is jelentkeztek. Ugyan a Sony ígért egy frissítést, amely orvosolja a problémát, ennek pontos dátumát azonban nem közölték, csupán annyit lehet tudni, hogy nyáron érkezik.

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza