Samsung Galaxy S6 edge+ a színen

Czipperer Dia - 2015. augusztus 14.

Megérkezett a Samsung legújabb phabletje, a Galaxy S6 edge+. A sokat várt mobil jelentősen fejlődött elődjéhez képest.

Az új Galaxy S6 edge+ készülékével továbbra is az élen jár a Samsung

A kétoldalt ívelt nagyképernyős dizájnt kiemelkedő teljesítménnyel ötvözi az 5,7 colos okostelefon

 

Budapest, 2015. augusztus 13. – A Samsung Electronics ma bemutatta a Samsung Galaxy S6 edge+ készülékét. Az új 5,7 colos okostelefon a Galaxy S6 edge egyedülálló és innovatív dizájnját követi. A fém és üveg lenyűgöző kombinációjára épülő Galaxy S6 edge+ tovább erősíti a Samsung elkötelezettségét a nagy kijelzőjű telefonok piaca iránt, amelynek a Galaxy Note 2011-es bevezetésével a Samsung volt az úttörője.

A Galaxy S6 edge+ a formát és a funkcionalitást ötvözi olyan jellemzőkkel, amelyekkel az iparág előtt jár: a legjobb képernyő technológiával, amely a Samsung egyedülálló, mindkét oldalon hajlított dizájnját hordozza; a kiváló minőségű fotó és videó készítést lehetővé tevő legfejlettebb kamerával, a legújabb vezeték nélküli és vezetékes gyors töltéssel, és egy hihetetlenül erőteljes processzorral. A megnövelt 4 gigabájtos RAM-mal az új készülék a piac legerősebb kapacitását és számítási teljesítményét nyújtja, amellyel a felhasználók még zökkenőmentesebben élvezhetik a párhuzamos feladatvégzést, üzeneteik nyomon követését, a közösségi hálózatokon való posztolást és a legjobb grafikájú játékokat is.

A Samsung Pay, a Samsung egyszerű és biztonságos mobilfizetési szolgáltatása az S6 edge+ bevezetésével elérhetővé válik Koreában, szeptembertől kezdve pedig az Amerikai Egyesült Államokban is. A Samsung KNOX, az ujjlenyomat ellenőrzés és a digitális tokenizálás védelmével ellátott, az MST (Magnetic Secure Transmission – biztonságos mágneses átvitel) és az NFC (Near Field Communication – rövid hatótávú kommunikáció) technológiákkal is kompatibilis Samsung Pay minden korábbinál közelebb hozza a pénztárcák nélküli világot. 

„A Samsungnál hiszünk abban, hogy a nagyképernyős okostelefonok hatékony választ adnak a fogyasztói elvárásokra azzal a magával ragadó multimédiás élménnyel, amelyet menet közben is élvezhetnek” – mondta el JK Shin, a Samsung Electronics IT és Mobil Divíziójának vezetője. ”A Galaxy S6 edge+ bevezetésével megerősítjük az elkötelezettségünket a merész és rendíthetetlen innováció iránt, amellyel a vásárlóink igényeit elégítjük ki.”

A Samsung Galaxy S6 edge+ a Galaxy S6 egyedülálló és jellegzetes dizájnját viszi tovább, még elegánsabb, még visszafogottabb és még finomabban kidolgozott formában. Az új „Apps edge” a hajlított kijelzőn egy egyszerű mozdulattal azonnali hozzáférést biztosít a felhasználóknak a kedvenc alkalmazásukhoz. A „People edge” pedig az egyszerű és gyors kommunikációt segíti: a képernyő szélén az előre beállított, legfontosabb kapcsolatok közül válogatva közvetlenül kezdeményezhető a hívás, vagy az üzenetküldés.
 


Az iparág vezető 5,7 colos Quad HD Super Amoled kijelzőjének mélyebb kontrasztja és nagyobb részletgazdagsága révén a Galaxy S6 edge+ páratlan multimédia képességekkel rendelkezik.

Mivel a közösségi média egyre inkább a mindennapi életünk részéve válik, a fogyasztók életük fontosabb pillanatait fotókkal és videókkal akarják megosztani – a Samsung ezt az igényt továbbfejlesztett videó képességekkel támogatja. Ez magában foglalja a “Steady Video” funkciót, amely digitális képstabilizációval biztosítja a menet közben rögzített videó éles, eleven képét mind az elő-, mind az hátlapi kamerahasználat során. A „Video Collage Mode” lehetővé teszi az egyszerű videó rögzítést és szerkesztést különböző keretek és effektek használatával. A Galaxy S6 edge+ készülékkel 4k felbontású videó is rögzíthető és az élő közvetítést is lehetővé teszi. A telefonról azonnal élő Full HD kép közvetíthető akár egy személynek, egy csoportnak, vagy a YouTube Live segítségével szélesebb közönségnek is: egy YouTube link révén bárki okostelefonon, PC-n, vagy okostévén követheti a Galaxy S6 edge+ által közvetített képet. 

A Galaxy S6 edge+ a Samsung gyors vezetékes és vezeték nélküli töltési technológiáját használja. Utóbbi gyakorlatilag bármely ma elérhető vezeték nélküli töltővel kompatibilis. Az eszköz vezetékes töltéssel körülbelül 90 perc, vezeték nélküli töltővel pedig 120 perc alatt tölthető fel teljesen. Az eszköz támogatja a SideSync alkalmazást, amely vezetékes és vezeték nélküli kapcsolattal is biztosítja a PC és az okostelefon tartalmainak integrációját. Az automatikus felismerésnek és az ultragyors telepítésnek köszönhetően a felhasználók azonnal kapcsolódhatnak Samsung eszközükkel a PC-jükhöz vagy tabletjükhöz, hogy – platformtól és operációs rendszertől függetlenül – könnyedén hozzáférhessenek fájljaikhoz és adataikhoz.

A Galaxy S6 edge+ tulajdonosai a Samsung fejlett kamera rendszerének előnyeit is élvezhetik majd, köztük a „Gyorsindítást” (a „home” gomb kétszeri megnyomásával a kamera 0,6 másodpercen belül elindul), az automatikus, valós idejű, nagy dinamikatartományú (HDR) funkciót, a okos optikai képstabilizátort (OIS), valamint a vadonatúj kép filtereket. 

Mindezek mellett a Samsung Galaxy S6 edge+ fokozott biztonsági megoldásokat nyújt a KNOX Active Protection (a készülébe épített) és a My KNOX (gyorsan telepíthető) applikáció révén, hogy még nagyobb biztonságban tudhassuk a személyes és munkával kapcsolatos adatainkat.

A Galaxy S6 edge+ 2015 augusztusától kezdve érhető el világszerte, az értékesítés pontos kezdte piaconként és mobilszolgáltatónként eltérő. A készülék 32 gigabájtos, illetve 64 gigabájtos tároló kapacitású verzióban érhető el különböző – köztük arany platina és fekete zafír – színekben.

 

 

 

Vissza