Európa legjobb vételű tévéjének választották a Philips legújabb androidos modelljét

Kütyü Magazin - 2015. augusztus 19.

A 19 európai ország 50 szakmai lapját képviselő Európai Kép és Hang Egyesület (EISA) idén a Philips 55PUS7600-as márkájú készüléknek ítélte oda az „Európa Legjobb Vétel Televíziója 2015/2016” elismerést.

Az EISA zsűrijének véleménye szerint ez a Philips televízió egyszerre ötvözi a kiváló képminőséget, a kellemes hangzást és az okostévék minden előnyét. Értékelésükben azt is kiemelték, hogy a magas technológiai tudás mellett a készülék ára is megfelelő, ami szintén fontos érv volt amellett, hogy a Philips 55PUS7600 lett az „Európa Legjobb Vétel Televíziója 2015/2016” kategória győztese.

A 139 képátmérőjű Philips 55PUS7600-as készülék a három oldali ambilight, a négy magos erőforrás és a díjnyertes képjavító technológia, a Perfect Natural Motion révén még magasabb szintre emeli a tévézés élményét. Utóbbi jelentősen csökkenti a vibrálást és elősegíti a hibátlan, folyamatos mozgás megjelenítését. Mindezt kiegészíti a színjavító Colour Booster, a kontraszthatást erősítő Micro Dimming Pro és az tűéles képeket garantáló Ultra Resolution technológia.
 


Az Android operációs rendszerrel ellátott Philips Ultra HD televízió teljes körű kiszolgálást nyújt a nézőknek, akár futó műsorokat követnek a készülékeiken, akár rögzített programokat néznek. A hangvezérlés és a hang alapú keresés ugyanakkor megkönnyíti a felhasználók dolgát, hogy előbb megtalálják az őket érdeklő tartalmakat. Emellett ezek a készülékek alkalmasak arra, hogy WiFi, HDMI, DLNA, USB 3.0, Miracast és Google Cast kapcsolaton keresztül más okos készülékekhez csatlakoztassuk őket odahaza. A korszerű televíziós technológia mellett a Philips 55PUS7600 olyan penge vékony kialakítású, stílusos, krómozott penge állványon álló készülék, amely minden lakásbelsőhöz illeszkedik.

A Philips 55PUS7600 már Magyarországon is kapható.

 

Kulcsszavak: Philips, TV, EISA
Vissza