A Samsung weboldalán bukkant fel a Galaxy Note 5 európai változata

Czipperer Dia - 2015. augusztus 28.

Lehet, hogy a vártnál előbb jön Európába a Galaxy Note 5. A Samsung weboldalán bukkant fel egy ismeretlen modellszámú készülék.

Bár a korábbi hírek arról tanúskodtak, még egy darabig biztosan nem lehet majd kapni az öreg kontinensen a Samsung csúcsphablejét, a Galaxy Note 5-öt, a legfrissebb hírek szerint mégis érkezik a mobil.

A vállalat saját weboldalán tesz apró utalásokat a készülék érkezésére, amely megerősíteni látszik a korábban az FCC és a Bluetooth.org weboldalon felbukkant SM-M920F modellszámú eszközt, amely szinté az európai változat lehet.

Az SM-N920F modellszámú készülék SAR értékét is közzétették, amely a fajlagos elnyelési tényezőt jelenti. Ez az adat azt mutatja meg, az emberi szervezet mennyi rádiófrekvenciás energiát nyel el mobiltelefon-használat közben. A már piacon lévő és a most felbukkant készülék számai azonosak e tekintetben.
 


Még hogyha valóban a Galaxy Note 5-ről van is szó, egyáltalán nem biztos, hogy valóban idén dobták piacra a mobilt, és lehet, hogy valóban jövő év elejéig várniuk kell az európai felhasználóknak.

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza