Üzleti kijelzőkkel készül az IFA-ra a Samsung

Kütyü Magazin - 2015. augusztus 28.

Az IFA szakkiállításon mutatja be a Samsung SMART Signage kijelző termékcsalád európai piacokra szánt legújabb tagjait, amelyeketc a gyártó kifejezetten üzleti és kiskereskedelmi környezetbe szánt.

Új üzleti kijelzőkkel készül az idei IFA-ra a Samsung. A vállalat kijelzőtechnológiája a tisztább képminőséggel és az üzenetek hatásos, jól látható megjelenítésével teszi hatékonyabbá a vásárlók vagy a dolgozók elérését. A sokrétű megoldást kínáló termékcsaláddal – amely egyebek mellett a bel- és kültéri LED kijelzőket, az ergonomikus üzleti monitorokat és a televíziók és üzleti kijelzők tulajdonságait egyesítő eszközöket is felöleli – a Samsung az IFA 2015 látogatói számára betekintést kínál a jövő üzleti és kiskereskedelmi világába.

Az IFA 2015 szakkiállításon lehetőség lesz betekinteni a jövő üzleteibe, amelyek informatív, az interaktivitást is lehetővé tevő kijelző technológiákkal lesznek felszerelve. A Samsung kiskereskedelmi célokra szabott kijelzői kényelmes, jól informált és személyre szabott vásárlási élményt biztosítanak. Ezt a célt olyan innovációk szolgálják, mint a mozgást és vásárlói érdeklődését érzékelő technológiák, amelyek célzott hirdetési tartalmakat közvetítenek az áruházban járkáló vásárlóknak, vagy mint a virtuális próbafülkék és tükör kijelzők, amelyek vizuális megjelenítéssel, és a kiegészítők interaktív katalógusával segítenek választani a ruhák közül. 


A Samsung bemutatja az átlátszó OLED kijelzőjét is, amely kiváló belsőépítészeti megoldásokat kínál a üzlethelységekben azáltal, hogy szinte mindenhonnan tökéletes betekintési szöget biztosít a vásárlóknak. A kijelző kiemelkedő fényereje 
(150 cd/m2), a nagyfokú fényáteresztő képessége (45%) és a kiváló minőségű képmegjelenítése segít megragadni a vásárlók figyelmét, növelve a promóciós és más információs tartalmak célba juttatásának hatékonyságát.

A vállalati, kereskedelmi, sport és szórakoztatóipari felhasználók, valamint a közlekedési szolgáltatatók növekvő igényeinek kielégítésére a Samsung nagyméretű LED kijelzői kiváló képminőséget, nagyobb tartósságot és megbízható technikai támogatást kínálnak. 

A Samsung beltéri LED Signage kijelzői, amelyek 2015 szeptemberétől 1,5mm és 2,5mm pixeltávolságú változatokban lesznek elérhetőek Európában mélyebb kontrasztot és életszerű képminőséget biztosítanak. 

A LED megjelenítők szigorú gyári és helyszíni kalibráción esnek át, garantálva a folytonos és pontos megjelenítést még szélsőséges időjárási körülmények mellett is. A Samsung LED Signage kijelzői négyszögletes és ívelt verzióban is elérhetőek, így a vállalkozások a márkájuknak és a szükségleteiknek legjobban megfelelő kijelzőt tudják megtervezni és telepíteni.

A digitális tartalommegosztó rendszereket, a magas képminőséget, illetve az élő televíziózás magával ragadó élményét egyesítő Samsung SMART Signage tévék (SSTV) RHE szériája új távlatokat nyit a tartalmak megosztásában a kis- és középvállalkozások, vagy akár a mikrovállalkozások számára is. A 48 és 55 colos méretben elérhető SSTV RHE modellekkel informatív, ugyanakkor szórakoztató, egyedi szöveges-, képes- vagy videotartalmak, hirdetések, valós időben közvetített adások hozhatók létre, amelyek azonnal ki is helyezhetőek a képernyőre.


Az SSTV RHE-ben helyett kapott a Samsung MagicInfo Express Content Creator 2 tartalommenedzsment szoftvere is, amelynek segítségével a cégek a hagyományos print és a statikus felületekhez képest egyszerűen és kisebb költségráfordítással tervezhetik, időzíthetik, valamit frissíthetik promócióikat egyéni igényeiknek megfelelően.

Ergonomikus, üzleti felhasználású monitorok 

A Samsung vállalati célra kifejlesztett SMART Signage monitorai kényelmesebb használatot tesznek lehetővé, amely hozzájárul a munka hatékonyságának növeléséhez is. Az eszközök integrált, sokoldalú megoldást nyújtanak a hagyományos, sokszor bonyolult és csak költségesen üzemeltethető kijelzők helyett.

  • SE790C és SE650C ívelt monitorok – A emberi szem természetes görbületet követő ívelt Samsung monitorok minimalizálják a szem elfáradását okozó torzítást és visszaverődést. Az állítható magasságú állvánnyal rendelkező, széles betekintési szöget biztosító monitorok az egyéni felhasználói igényekre szabhatók, és lehetővé teszik, hogy hosszabb időn keresztül is kényelmesen nézzük a képernyőt, ezzel is fokozva a produktivitást.

  • SE370 monitor vezeték nélküli töltővel – A nemrégiben bemutatott, Európában 2015 szeptemberétől elérhető monitor a világ első, integrált vezeték nélküli töltővel felszerelt monitorja. Az SE370 monitor egyetlen vezeték nélküli töltőfelületbe integrálja a töltő csatlakozókat, eltűntetve a kábelek okozta rendetlenséget az íróasztalokról.

 

 

Vissza