A Twitteren szivárgott ki a Moto 360 II új változata

Czipperer Dia - 2015. szeptember 1.

A Twitteren tűnt fel a Moto 360 II új, sportos verziója. Ha minden igaz, összesen három modellel készül a gyártó.

Az @upleaks tette közzé a képet a Motorola új okosórájáról, a Moto 360 sportváltozatáról. A fehér, fekete és narancssárga szíjakkal pózoló karóra társaival együtt előbb érkezhet a vártnál. Korábbi hírek szerint a Moto 360 új változatai novemberben kerülnek majd piacra, az @upleaks azonban most szeptemberi dátumról beszélt.

Méghozzá szeptember 8-án érkezhetnek az új karórák, és nem is kettő, hanem rögtön háromféle változatban. Lesz sportos kiszerelés, valamint fém-, illetve bőrszíjjal ellátott modell is.

A Karóra két változatban is kapható lesz: egy elegánsabb és egy sportosabb verzióval is készül a gyártó. Mindez nagyon hasonlít az Apple stratégiájához, és nem csupán erről van szó. A karóra, ha minden igaz, kétféle méretben lesz elérhető.


A kiszivárgott képek szerint pedig eddig nem látott kombinációkkal bővül majd az eddig ismert Moto 360 karórák szíjválasztéka is.

Bár egyelőre hivatalos információkat még nem közölt a vállalat, de ha lehet hinni a pletykáknak, ez a karóra lesz az elsők között, melyek hivatalosan is támogatják majd az iPhone-okat.

A szeptember 8-ai dátum pedig a Lenovóhoz kötődik, aki egy sajtómeghívót tett közzé, melyen egy karóra látható, így szinte biztos, hogy napokon belül bemutatkoznak az új Moto 360 II karórák.

 

Forrás: Mashable.com

Vissza