Kiegészítőket dob piacra a Samsung Gear S2 okosórájához

Kütyü Magazin - 2015. szeptember 9.

Alessandro Mendini, olasz formatervezővel dolgozik együtt a Samsung, hogy Gear S2 okosórájához exkluzív kiegészítőket biztosítson vevőinek. 

A Samsung a múlt héten dobta piacra Gear S2 okosóráját, melyhez most új kiegészítőket is bemutatott, melyeket Alessandro Mendini, olasz formatervező alkotott meg. 

Alessandro Mendini fontos szerepet töltött be a modern olasz dizájn fejlődésében. Munkássága jól ismert arról, hogy a különböző kultúrák stílusjegyeit ötvözi és a dizájn határait kitolva elébe megy a funkciók konvencionális megközelítéséneAk. Ez a filozófia összhangban van a Samsung megközelítésével, amellyel az okos kiegészítői a mobil kommunikáció kultúráját a funkcionális, mégis trendi és személyes felhasználói élmény révén definiálják újra. 


Mendini elmondása szerint a karóra az egyik legprecízebb és legértékesebb eszköz, amelyet az emberiség valaha csinált. Úgy véli, a Samsung sikeresen fedezte fel újra az órát egy olyan formában, amely jól illeszkedik a technológia vezérelt világunkba. 
„Nagy élmény volt együtt dolgozni a világ vezető mobil vállalatával és olyat alkotni, amely a tradicionális órák stílusát a digitális világgal egyesítve egy teljesen egyedülálló élményt hoz létre.” 

A Samsung Gear S2 ízlésesen megőrzi az óra esztétikus funkcióját a felhasználói számára folyamatos kapcsolatot biztosító számlapjaival és a páratlan üzemidőt biztosító akkumulátorával, amely 2-3 napot is kibír egy töltéssel.

A színes óraszámlapokkal és a vékony, divatos pántok választékával a Samsung Gear S2 Alessandro Mendini kollekciója még több lehetőséget biztosít a vásárlóknak, hogy személyre szabják okosórájuk kinézetét.


Az Alessandro Mendini Gear S2 számlap és karpánt kollekciója az eszköz bevezetésétől elérhető lesz.

 

 

Vissza