Ultraérzékeny α7S II-vel bővíti ki kompakt full-frame tükörnélküli kameráit a Sony

Kütyü Magazin - 2015. szeptember 15.

A Sony bejelentette a kompakt, full-frame α7 kamerák díjnyertes szériájának legújabb darabját, az új α7S II-t. Magas érzékenységével, az ISO széles átfogása és öttengelyű képstabilizálóval kiváló képminőséget kínál a legnagyobb kihívást jelentő fényviszonyokkal dolgozó fotósoknak. 

Új full-frame a7 kamerát jelentett be a Sony. Az α7S II egészen új szintre emeli a fényképezés kifejezőerejét, bármilyen zársebességgel is dolgozik az ember. Az α7S II ezenkívül kombinálja a profi videofunkciókat, ideértve a 4K felbontású videók forgatásának képességét egyidejű szenzorkiolvasással, pixel binning nélkül full-frame formátumban.

Az α7S II érzékenységi skálája ISO 50-409600-ig terjed, a 35mm full-frame 12,2 megapixel-es szenzornak és a BIONZ X képfeldolgozónak köszönhetően. A szenzor optimalizálja a beérkező jelek átfogását az ISO teljes terjedelmében, szélesíti a fokozatos színátmenetek skáláját magas fényviszonyok közt, és minimalizálja a zajokat a sötét képeken, tehát még a legextrémebb környezetben is nagyszerűen teljesít.

A BIONZ X továbbfejlesztett képfeldolgozó algoritmusa a legjobbat hozza ki a szenzorból, és javítja a képalkotást a teljes ISO tartományban, külön tekintettel a közép tónusokra és a csúcsfényekre. Ez azt jelenti, hogy a létrejött állókép vagy film rendkívüli részletgazdagságot mutat, minimális zajjal.

 

Kulcsszavak: kamera, Sony
Vissza