A Samsung Galaxy S6 edge+ és Note 5 mobilok révén fonódik össze a divat a technológiával

forrás: Prím Online - 2015. szeptember 18.

A Samsung összefogott a divatvilág emblematikus figuráival, hogy egy olyan trendteremtő lookbookot állítson össze az őszi szezonra, melynek főszereplői a Galaxy S6 edge+ és Note 5 telefonok. 

Egy fotósorozat készül a Galaxy S6 edge+ és Note 5 mobilokkal. A képeken a technológia személyes és emocionális oldalát mutatja be Steven Klein, a népszerű divatfotós szűrőjén keresztül, aki a világszerte jól ismert Bella Hadid és Xiao Wen Ju modellekkel dolgozott együtt

A lookbook célja, hogy az őszi trendeken keresztül mutassa be, hogy a technológia és a divat milyen jelentős hatást gyakorolnak egymásra, és ezzel mindennapi életünkre is. A kreatív koncepció megalkotásban főszerepet kaptak az új okostelefonok legfontosabb jellemzői, mint a Galaxy S6 edge+ minkét oldalon lekerekített képernyője, a Note5 kreativitást középpontba állító S-Penje, a két készülék vezeték nélküli töltési funkciói, vagy a továbbfejlesztett fotó és videó megoldásai. A Galaxy S6 edge+ ívelt képernyőjével kínál egyedülálló multimediális élményt, míg a Galaxy Note5 határtalan kreativitást és produktivitást nyújt bárhol, bármikor.
 A koncepcióról, a híres divatfotós, Steven Klein elmondta: “Sokan úgy vélik, hogy a technológia személytelen, pedig valójában szorosan kötődik a személyünkhöz és az érzelmeinkhez. A modern technológia, amit a Samsung is képvisel, olyan kapcsolatot teremt az emberek közt, amelyre korábban nem volt példa. Ez a kapocs inspirált minket, hogy megmutassuk azokat az érzelmeket, amelyeket egy egyszerű üzenet, fotó, vagy telefonhívás tud kiváltani” 

Ahogy a lookbook is jól kifejezi, a divat és technológia világa még jobban összefonódtak, mint valaha. Mindkét iparág nagy hatással van egymásra, inspirálja a másikat, kölcsönösen erősítve és építve egymást. A Samsung lookbook megalkotásával is azt a régi hagyományát erősíti, amellyel közelebb hozza a technológiát és divatot innovatív az együttműködések és a divat-teremető technológia megalkotása révén.
 

 

 

 

Vissza