Tetszetős lett az LG Class

Czipperer Dia - 2015. szeptember 21.

Az LG hivatalosan is bejelentette legújabb mobilját, az LG Classot. A mobil, az előzetes pletykákkal ellentétben nem a phabletek sorát erősíti.

Pénztárcabarát, prémium modellekre hajazó készüléket mutatott be az LG. A Class névre keresztelt mobilról az a hír járta, hogy phablet méretű lesz, azonban végül csak 5 hüvelykes kijelzőt kapott. A vékony fém kialakítással rendelkező telefon az LG szerint egy „prémium” telefon pénztárcabarát árcédulával.

A 720 x 1280 pixeles felbontásra képes kijelzőt egy üveg borítja, mely az oldalain enyhén lehajlik. A telefon fedélzetén pedig az Android 5.1.1 Lollipop verzió teljesít szolgálatot.

A mobil lelke egy négymagos Qualcomm Snapdragon 410-es processzor, 2 gigabájt RAM-mal megtámogatva. A telefon belső tárhelye 16 gigabájtos, amely microSD kártyával tovább növelhető. Az LTE-képes mobil NFC és Bluetooth 4.1 támogatással is rendelkezik.

A kamerát illetően szintén nem tűnik rossz választásnak a mobil. Egy 13 megapixeles főkamerával és az LG G4-hez hasonlóan egy 8 megapixeles előlapi fénylesővel látta el a gyártó.

 


A 142 x 71,8 x 7,4 milliméteres mobil 147 grammot nyom, üzemidejéről pedig egy nem eltávolítható, 2050 mAh-es akkumulátor gondoskodik.

Az LG Class először az anyaországban, Dél- Koreában lesz elérhető. Még ebben a hónapban piacra dobják a mobilt az összes koreai mobilszolgáltatónál 339 dolláros áron. Egyelőre nem tudni, az LG mikor tervezi más piacokon is elérhetővé tenni a készüléket.

 

Forrás: Phonearena.com

Vissza