Megújult Vertu mobil a színen – Signature Touch

Czipperer Dia - 2015. szeptember 25.

Újabb luxusmobil került ki a Vertu háza tájáról. A korábbi Signature Touch modell felturbózott változatát dobja piacra a gyártó, szokásához híven természetesen borsos árcédulával.

Egy újabb prémium mobilt mutatott be a Vertu. A Signature Touch továbbfejlesztett változata Qualcomm Snapdragon 810-es processzort és 4 gigabájt RAM-ot kapott.  A korábban pletykák tárgyát képező modell eddig V06 kódnéven volt ismert.

Az 5,2 hüvelykes, 1080 pixeles felbontású mobil zafírkristály kijelzővel rendelkezik, valamint 21 megapixeles főkamerával, amely 4K felbontású videók rögzítésére is képes. Az előlapi fényleső azonban gyengének tűnik a maga 2,1 megapixelével.

A telefon 64 gigabájt beépített tárhelyet kapott, mely microSD kártyával tovább növelhető, egészen 2 terrabájtig.

A dupla sztereo hangszóróval ellátott készülék Bluetooth 4.0, NFC és 4G LTE támogatással is rendelkezik. Fedélzetén Android 5.1-es operációs rendszer teljesít szolglatot, így a Vertu finomságai mellett a Google szolgáltatásai is teljes körűen elérhetők.

A luxusmobil üzemidejét egy 3160 mAh-es akkumulátor garantálja, a mobil pedig támogatja a Qualcoom Quick Charge 2.0 gyorstöltési megoldását és a Qi vezeték nélküli töltést is.

 

A telefon hamarosan több cég butikjában is előrendelhető lesz szeptember 28. és október 8. között, az árusítás pedig október 16-án veszi kezdetét.

A mobil árcédulája 6500 és 13700 font körül alakul majd, attól függően, hogy fém vagy egzotikus bőr borítást választunk.

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza