Új vízbázisú pigmenttintás nyomtatót mutat be az Epson

Kütyü Magazin - 2015. szeptember 29.

Az Epson a Labelexpo Europe kiállításon mutatja be új, 24 hüvelyk méretű SureColor SC-P7000V vízbázisú pigmenttintás nyomtatóját. A 10 színes készülék és az Epson ILS30 SpectroProofer teljes körű megoldást kínál a csomagolási és címke proof nyomtatási alkalmazásokhoz.

Az Epson a Labelexpo kiállításon mutatja be elsőként a SureColor SCP7000V nyomtatót. A széles színtér nyomtatására képes SureColor SC-P7000V nagy formátumú nyomtató az Epson PrecisionCore nyomtatófej technológiáját használja, precíz tintacsepp-elhelyezéssel és méretezéssel, kiváló teljesítményt és minőséget eredményezve.

Az Epson UltraChrome HDX tinta használatával a 10 színkomponens mellé egy Violet tinta is kerül a CMYK/Lk/Lc/Lm/Green/Orange készlet mellé. Ezzel a színtér a Pantone-skála 99 százalékára bővíthető, amely a piacon elérhető legpontosabb színreprodukciót kínálja. A nagyobb formátumot igénylő proof-készítési feladatokhoz a 44 hüvelyk méretű SureColor SC-P9000V nyomtató áll rendelkezésre.

 


A SureColor SC-P7000V készülékkel párosítva az Epson ILS30 SpectroProofer nyomathordozótól függetlenül állandó és megismételhető színpontosságot kínál
, továbbá gyors és pontos színvisszamérést biztosít az ICC profilok készítésénél is. Az ILS30 támogatja a legfrissebb ISO szabványokat, beleértve az M1 szabványt is. 

Az Epson Colour Calibration Utility színkalibrációs segédprogram megméri a színdenzitást és koncentrációt, majd a nyomtatóban tárolja az információt, így nincs szükség az adatok folyamatos importálására és exportálására. A kalibrációs folyamat gyors és könnyű: egyszeri kalibráció után is használható a hordozók széles választékán (beleértve más gyártók termékeit is), valamint az összes nyomtatási módban. 

A Labelexpo kiállításon a GMG color management segédprogram irányítja majd a nyomtatót, bemutatva a csomagolóanyag proof alkalmazások lehetőségeit.

 

Vissza