Hamarosan új funkciót vezet be a Twitch

Czipperer Dia - 2015. szeptember 29.

A YouTube-bal harcba szállva jövőre új funkció érkezik a Twitch háza tájáról. A hivatalos bejelentés szerint 2016-ban debütál a közvetlen videófeltöltés.

A Twitch hivatalosan is bejelentette új megoldását, miszerint a jövőben lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy közvetlenül töltsenek fel videókat. Az új opció a hivatalos bejelentés szerint 2016-ban érkezik.

A rivális YouTube a múlt hónapban mutatta be saját videóalkalmazását és a hozzá tartozó weboldalt, a YouTube Gaminget, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a 60fps videók streamelését. 

A Twitch ezzel a lépéssel most először teszi majd lehetővé a felhasználók számára, hogy olyan tartalmakat is elérjenek az oldalon, melyek nem élő közvetítések, vagyis az egyes videók utólag is megtekinthetők lesznek, illetve egyéb felvételek is felkerülhetnek.

Ez tehát azt jelenti, hogy ha az adott műsorszolgáltató éppen nem közvetít élő tartalmat, a felhasználónak akkor is lesz mit néznie, mert az egyes videók folyamatosan elérhetők lesznek. Ez egy új iránynak, a szerkesztett felvételeknek is teret ad az oldalon.

 

 

Forrás: TheVerge.com, Droidgamers.com; kép: techxina.com

Vissza