A ZyXEL bejelentette új Wireless N300 Range Extender jeltovábbítóját

Kütyü Magazin - 2015. október 2.

Új Wireless N300 Range Extender jeltovábbítót dobott piacra a ZyXEL. A WRE2206 segítségével a lakásban akár 30%-kal nőhetnek a lefedett területek.

A tajvani ZyXEL az otthoni hálózat vakfoltjait fedi le az új Range Extenderével, a WRE2206-os modellel. A készülék két lépésben, egyszerűen telepíthető, és érezhetően javítja a jelerősséget a lakás minden pontján. Az új Extender elődjeihez képest erősebb teljesítményt ígér és felhasználóbarátabb kialakítást kapott.

A vezeték nélküli internet mára az otthonok szerves részévé vált, a hálózat sebessége azonban gyakran ingadozó a lakás különböző pontjain, illetve egyes helyeken nem is érhető el. Az egyenletes jelerősség érdekében fejlesztette ki a ZyXEL WRE2206 jelerősítőjét, mely egyszerűen, két lépésben telepíthető. A konnektorba helyezést követően a készüléken, illetve a routeren vagy Access Pointon található WPS gomb megnyomása után azonnal működésbe lép. A készülék optimális beállításához a jelerősséget folyamatosan mérő LED gyűrű nyújt segítséget, így egyszerűen kideríthető, hova érdemes helyezni az eszközt.

A LED gyűrű jobb oldalán elhelyezett mutatók emellett az éppen csatlakoztatott eszközök számát is kijelzik. A teljesítmény folyamatos javítását a firmware frissítések segítik. Az eszköz alján lévő Ethernet port a vezetékes és vezeték nélküli eszközök csatlakozását irányítja. A port használatával minden kompatibilis eszköz csatlakoztatható az otthoni hálózathoz, beleértve a játékkonzolokat, okostévéket vagy set top boxokat is.

A WRE2206 modell a felhasználó-központú tervezésnek köszönhetően a telepítés után egyszerűen menedzselhető, az egyenletes csatlakozást a lakás minden szegletében, hosszú távon biztosítja.

Az eszköz bruttó ajánlott fogyasztói ára: 13 990 forint.

 
Kulcsszavak: ZyXEL, Wi-Fi, hálózat
Vissza