Egy sor Windows 10 eszköz érkezik a Microsoft háza tájáról

Kütyü Magazin - 2015. október 7.

Microsoft tegnap mutatta be új, saját gyártású eszközeit, amelyek a Windows 10 operációs rendszerrel a fedélzetükön érkeznek.

Számos új eszközt mutatott be a Microsoft New York-i sajtóeseményén, amelyek a Windows 10 operációs rendszerrel együtt egy izgalmas és varázslatos élményt nyújtva inspirálnak, ösztönöznek és segítenek mindenkit, hogy a legtöbbet hozhassák ki magukból. Az új Surface BookSurface Pro 4, Microsoft Band 2Lumia 950Lumia 950 XL és Lumia 550hardvereken a legteljesebb a Windows 10 élmény, amelyet már több mint 110 millió gépre telepítettek eddig világszerte.

A Microsoft ugyancsak bejelentette a Hololens nyitott applikációját, amelynek segítségével a fejlesztők is megkezdhetik a fejlesztést az eszközre. Mindezek mellett lehullt a lepel az Xbox One legújabb funkciójáról is. A teljesen megújult interface segítségével integrálható a Windows 10 gyorsasága és az Xbox One kompatibilitása az Xbox 360 konzolra kiadott játékokkal. Így a felhasználók szabadon játszhatnak a régebbi és rengeteg új, folyamatosan bővülő játékkínálattal.


További információért a témában olvassátok el Terry Myerson blogbejegyzését, vagy látogassatok el a mai Windows 10 esemény oldalára, mi pedig hamarosan részletesen is beszámolunk az újdonságokról.

 

 

Vissza