Jövőre kap Marshmallow frissítést a BlackBerry Priv

Czipperer Dia - 2015. november 6.

A BlackBerry androidos mobilja, a Priv már elérhető a piacon, azonban a legfrissebb Android verzió csak hónapok múlva érkezik fedélzetére.

 

Bár a BlackBerry ígérete szerint folyamatosan fejlesztik majd első androiidos mobiljukat, a Privet, úgy tűnik, ez csupán a biztonsági funkciókra vonatkozik, nem pedig az operációs rendszerre.

A készülék Android 5.1 Lollipop rendszerrel a fedélzetén mutatkozott be, azonban már eggyel újabb Android verzió hódít a paicon. Így a Privvel kapcsolatban is kérdéses, mikor érkezik a Marshmallow rendszer a modell fedélzetére.

Sajnos úgy tűnik, idén mindez nem valósul meg. Ron Louks, a BlackBerry eszközökért felelős részlegének elnöke úgy nyilatkozott az Android Centralnak adott interjújában, hogy az Android 6.0 Marshmallow frissítés tervbe van véve, azonban csak jövőre érkezik az update.

Egyelőre pontos dátumot nem közöltek, azonban a speculációk már elkezdődtek. Az Übergizmo szerint például elképzelhető, hogy már januárban kiadják a frissítést, még az új esztendő elején. Az oldal szerint az is elképzelhető, hogy kicsit később érkezik majd, mint január, azonban szerintük még az első negyedévre várható.

 

 

 

Vissza