Fujitsu STYLISTIC R726: itt a „2 in 1” kategória új csúcsmodellje

Kütyü Magazin - 2015. november 26.

Új, kategóriavezető „kettő az egyben” táblagépe, a FUJITSU STYLISTIC R726 bevezetésével a Fujitsu véget vet annak a vitának, hogy a hagyományos noteszgépek vagy a táblagépek nyújtanak nagyobb produktivitást a nagyvállalati felhasználónak. Új eszköze ugyanis mindkét kategóriában megállja a helyét. A kiterjedt FUJITSU STYLISTIC táblagép-portfólió új csúcsmodellje, a STYLISTIC R726 segítségével a felhasználók egyéni stílusuk és igényük szerint dolgozhatnak – billentyűzettel vagy anélkül, egyetlen nagy teljesítményű mégis kompakt érintésvezérelhető eszközzel.

A 31,8 cm-es (12,5’) érintőképernyővel a STYLISTIC R726 azoknak a nagy teljesítményű táblagépeknek a legújabb generációjához tartozik, amelyek a tartalomkészítéshez is elegendő képernyőfelületet biztosítanak használóiknak. A billentyűzet nélküli változat tökéletes tartalomfogyasztáshoz és kevésbé ideális körülmények között végzett munkához is – például repülőgépen, ahol gyakran nincs elegendő hely egy hagyományos noteszgép szétnyitásához.

A mobil felhasználók számára korábban sok bosszúságot okozó akkumulátor-üzemidő már nem jelent gondot, hiszen a STYLISTIC R726 akár 12 órán keresztül is működőképes maradhat egy töltéssel – folyamatos kijelzőhasználat mellett. Ez az akkumulátor-üzemidő maratoni munkamennyiség elvégzésére elegendő például a nagy távolságú járatokon. A nagy fényerejű, ugyanakkor tükröződésmentes képernyővel a szabadtéri munkavégzés sem okoz problémát a fehasználónak.

 



Az új STYLISTIC egyedülállóan alkalmazkodik gazdája munkastílusához – asztali dokkoló bölcsőhöz illesztve kifogástalanul működik asztali PC-ként, de a dokkból kiemelve a munkavégzés megszakítása nélkül használható tovább tollal vagy ujjal vezérelt táblagépként. A vékony mágneses billentyűzetet fél kézzel csatlakoztatva és a beépített táblagép-talpat kihajtva a STYLISTIC R726 másodperceken belül sokoldalú noteszgéppé alakítható.

A Japánban tervezett és Németországban gyártott, hatodik generációs Intel Core i7 processzorokkal szerelt STYLISTIC R726 teljesítmény terén sem vall szégyent. A tartós magnézium-alumínium ház jól bírtja a táblagépet napi szinten érő fizikai igénybevételt. A nagyvállalati jellemzők közül említést érdemelnek a STYLISTIC biztonsági funkciói (például a titkosított meghajtók), a beépített 4G/LTE csatlakozás, valamint a TPM és az NFC-alapú érintkezésmentes SmartCard azonosítás.

A kínálatát Microsoft Windows 10 operációs rendszerre egységesítő Fujitsu arról is gondoskodik, hogy a felhasználó szervezetek Windows 10-alapokon is egyszerűen telepíthessék és felügyelhessék eszközeiket a meglévő szoftverekkel, így gyorsul és automatizálódik a rendszergazdák munkája, és stabil alap jön létre a teljes körűen digitalizált folyamatok bevezetéséhez.

 

A népszerű LIFEBOOK T936 táblagép frissítése

 

A Fujitsu bevezeti a népszerű FUJITSU LIFEBOOK T936 táblagép frissített verzióját. Ez a 33,8 cm-es (13,3”) „kettő az egyben” Ultrabook a legújabb olyan modell, amely a Fujitsu közkedvelt, két irányban elfordítható zsanérmegoldását alkalmazza. A LIFEBOOK T936 a hatodik generációs Intel Core i7 processzorcsalád tagjaival biztosít kategóriavezető teljesítményt, biztonságot és használati jellemzőket.

A FUJITSU STYLISTIC R726 táblagép és a LIFEBOOK T936 táblagép 2016 februárjától lesz kapható a Fujitsu viszonteladóin, saját értékesítési csatornáin és az interneten keresztül. Az árak országtól és konfigurációtól függően változnak.

Vissza