A Fujitsu PRIMEFLEX vShape felgyorsítja a virtualizációs folyamatokat

Kütyü Magazin - 2015. december 2.

A FUJITSU PRIMEFLEX vShape integrált rendszer új verziójának bevezetésével a Fujitsu még több lehetőséget biztosít ügyfeleinek a bevizsgált virtualizált kliens és szerverinfrastruktúrák gyors és zökkenőmentes bevezetésére. 

Az új Fujitsu PRIMEFLEX vShape segítségével felgyorsulnak a virtualizációs folyamatok. A kliens virtualizáció iránt érdeklődő ügyfelek a PRIMEFLEX vShape használatakor kétféle minősített hypervisor – a VMware Horizon és a Citrix XenDesktop– közül választhatnak. A nagyvállalatok, IT- vagy felhőszolgáltatók komolyabb szervervirtualizációs projektjeinél az új verzió már 2400 virtuális gépig skálázható. 

A PRIMEFLEX vShape elősegíti az IT-infrastruktúra gyorsabb konszolicióját, így a vállalatoknak kevesebb hardverre van szükségük, és hatékonyabban használhatják ki új eszközeiket, ami csökkenti az üzemeltetés költségeit és erőforrásigényét. A virtualizációs referenciaarchitektúra egyszerű koncepcióval szolgál ennek megvalósításához – Fujitsu PRIMERGY szervereken futó, jól skálázható szabványos komponensekkel (tárolókkal, hálózati elemekkel és virtualizációs szoftverekkel). A PRIMEFLEX vShape egy privát felhő kialakításához is tökéletes alapot nyújt. A megbízhatóság, a stresszmentes működés és a felesleges kockázatok kiiktatása érdekében az összes komponens összehangoltan és egy megoldásként bevizsgálva működik. 

A vShape új mentési koncepciója a FUJITSU ETERNUS CS200c S2 mentőeszközre épül. A CS200c a pontosan méretezett hardverek, mentési szoftver és licencek kombinációjával komplett megoldást kínál az átfogó mentési környezet gyors és zökkenőmentes kialakításához. Míg más szállítók külön értékesítik a szoftvert, és kiegészítő hardverek és szoftverek megvásárlását írják elő pl. a hosszú távú adatmegőrzéshez, az ETERNUS CS200c ára minden komponenst tartalmaz. Az ügyfelek sokrétű igényeinek kielégítését deduplikációs technológia és rugalmas licenclehetőségek segítik. 
 
 
 
Vissza