Felvásárlással bővíti hálózatát Bicskén a UPC

Kütyü Magazin - 2016. február 11.

A UPC Magyarország Bicskén bővíti hálózatát az Elektrokomfort Kft. kábelhálózatának felvásárlásával, így csaknem 5 000 új háztartásba juttatja el internetes és digitális TV szolgáltatásait. A vállalat országosan elérhető széles csatornaválasztékát és 500 Mbit/s sebességű internet szolgáltatását kínálja új ügyfeleinek.

Csaknem 5 000 új háztartás csatlakozhat a UPC új generációs szélessávú hálózatára Bicskén, miután a vállalat felvásárolta a térségben korábban szolgáltató Elektrokomfort Kft. kábelhálózatát. A UPC új ügyfelei február 1-től már 500 megabites extra-szélessávú hálózaton internetezhetnek – ez több mint 30-szor gyorsabb sebességet jelent, mint a korábban rendelkezésre álló 15 Mbit/s-os szolgáltatás. Kábeltelevíziós csomagjaiban az országosan elérhető, széles kínálatát nyújtja a szolgáltató, számos, HD minőségű adással. A csatornák között a Bicske TV is megtal&aa cute;lható. A UPC kínálathoz olyan további innovatív szolgáltatások társulnak, mint a UPC Mobil, amely a piacon egyedülálló ajánlatként korlátlan adatforgalmat biztosít a mobilkészülékeken, illetve a UPC Wi-Free, az ország 410 000 pontján elérhető ingyenes közösségi Wi-Fi hálózat.  

„Örömmel üdvözöljük bicskei ügyfeleinket a UPC közösségében!” – mondta Magnus Ternsjö, a UPC Magyarország vezérigazgatója. „Hálózatunkban szupergyors internet és a tévézés új élményei várják őket, melyeket mostantól bármilyen eszközön, akár otthonukon kívül is szabadon elérhetnek. A közelmúltban Élményvezér Díjjal jutalmazott ügyfélszolgálatunk már felkészülten várja új előfizetőinket.”  

A UPC szolgáltatásai 2016. február 1-től érhetőek el Bicskén. A vállalat az új ügyfelek részére számos belépési kedvezményt, Wi-Fi modemeket és médiaboxokat biztosít. 

Vissza