Netrehajtok: még nem késő regisztrálni!

Kütyü Magazin - 2016. június 28.

A nyár a fesztiválok és a különleges sportélmények évszaka, amikor az egyetemisták, főiskolások nemcsak a Balatonban, hanem egy-egy többnapos zenei fesztiválban is megmártózhatnak, kipihenve mind a szorgalmi időszakot, mind a vizsgákat. 

Ebben az időszakban megnő a diákok mobiladat-forgalma is, hiszen a vezetékes nettől és gyakran egy-egy wifi hotspottól is távol töltik a napjaikat, de a tartalomfogyasztási szokásaik nem változnak meg gyökeresen: a zenehallgatásról, a videómegosztásról és –nézésről, vagy éppen a közösségi oldalak böngészéséről a nyár alatt sem mond le szívesen egy diák sem csak azért, mert éppen kevés adatkerettel rendelkezik.

A Telekom ezért a Netrehajtok promóció keretében a nyárra hangolja az egyetemisták, főiskolások adatcsomagjait is: júliusban és augusztusban havi 3 GB bónusz adatforgalmat ad azoknak a Telekom előfizetőknek, akik aktív tanulói jogviszonnyal rendelkeznek valamely magyar felsőoktatási intézményben és legkésőbb június 30-ig regisztrálnak a www.fesztrehajtok.hu oldalon (ahol a promóció részletes feltételei is megtalálhatóak).

A Telekom korábban bejelentette, hogy eltörölte a mobilinternet adatkorlátot minden Magenta 1 és Magenta 1 Business kedvezménycsomagban, de gondoltak azokra is, akik még nem vonták össze szolgáltatásaikat a Magenta 1-be: a Next és Next Business előfizetőknek megduplázták a felhasználható adat mennyiségét, ami az előfizetésük teljes időtartamára szól. További részletek elérhetők a www.telekom.hu oldalon.

Vissza