Járd a saját utad és szerezd meg a gazdasági hatalmat – most!

Kütyü Magazin - 2016. október 6.

Úttörő technológiák, áttörést jelentő kutatási projektek és innovatív, csúcstechnológiás termékek tették a topmenedzser Warren Bucks-ot minden idők egyik legsikeresebb virtuális üzleti mágnásává!

2016. október 6-tól a játékosok az Industry Manager – Future Technologies kihívásokkal teli, sandbox játékmenetében végre megmutathatják, hogy ők is képesek megálmodni a jövőt, és legalább annyira sikeresek tudnak lenni, mint a hatalmas cégbirodalom fent említett tulajdonosa. Csak 19,99 Euro/19,99 USD/14,99 GBP (ajánlott kiskereskedelmi ár) kell, és máris egy egyedülálló lehetőséget kapnak arra, hogy létrehozzák saját vállalatcsoportjukat és megmutassák a versenytársaknak, hogy ki az üzleti világ fenegyereke. 

200 eltérő termék és erőforrás áll a játékosok rendelkezésére a sokféle termékcsalád létrehozásához, melyekkel megtölthetik a polcokat. Annak érdekében, hogy mindig a versenytársak előtt járjanak, a játékosoknak folyamatosan új technológiákat kell kikutatniuk, éberen figyelniük kell a különböző termékcsoportok keresletére és kínálatára, és meg kell ragadniuk a pillanatot, amikor más vállalatok jól jövedelmező céges részvényeit eladásra kínálják. 

A játék komplex gazdasága és szerteágazó választási lehetőségei számos kihívást jelentő feladat és fontos döntés elé állítják az ambiciózus menedzsereket. A részletes oktatómódnak, valamint a különböző nehézségi szinteknek köszönhetően az Industry Manager – Future Technologies mind a műfaj tapasztalt veteránjai, mind az üzleti világban még csak az első lépéseket tevő kezdők számára könnyen elsajátítható. 

 

Vissza