Éld át a PlayStation játékélményt az új PS4 Pro és a Sony 4K HDR tévéivel

Kütyü Magazin - 2016. november 12.

Hozd ki a maximumot a Sony Interactive Entertainment új konzoljából, a PlayStation4 Pro-ból (PS4 Pro) és párosítsd bármelyik 4K HDR képes Sony televízióval.

A továbbfejlesztett PS4 Pro (a többi PS4 konzolhoz hasonlóan) támogatja a HDR technológiát, amely a látványos 4K felbontással együtt minden eddiginél élethűbben jeleníti meg játékaidat.

Sony 4K HDR tévével rendelkező felhasználók 4K (vagy magasabb) felbontásban élvezhetik kedvenc játékaikat, minden eddiginél szebb grafikával és magasabb képfrissítéssel*.

Az X-tended Dynamic Range Pro** képjavító technológia segít, hogy képernyődön a legfényesebb fehér és a legsötétebb fekete közötti kontraszt igazán élethű legyen, valamint háromszor nagyobb fényerősséget biztosít, mint egy hagyományos LED televízió. Az X-tended Dynamic Range Pro segítségével játékaid grafikája minden eddiginél részletesebb lesz.

A Sony 4K HDR televíziókat a TRILUMINOS technológia*** teszi igazán egyedivé, amellyel szinte életre kelnek a játékok. A páratlan élményről a képernyő magas fényereje és kontrasztja, valamint a telített színek közötti finom átmenetek gondoskodnak.

„Számunkra a legfontosabb, hogy felhasználóink mindig a legjobb játékélményben részesüljenek. Hihetetlen mennyivel különlegesebb egy sportközvetítés vagy egy mozifilm 4K felbontásban, így büszkék vagyunk rá, hogy ezeket játékosaink is átélhetik a Sony 4K HDR televízióival” – mondta el Motoi Kawamura, a Sony Europe TV marketing és terméktervezési vezetője.

A PS4 Pro konzol tökéletes kiegészítői az alábbi Sony 4K HDR tévék: ZD9, XD94/93, XD85, SD85, XD83, XD80, SD80 és XD75/70. További információkért látogass el a http://www.sony.hu weboldalunkra.

* A 4K és a HDR tartalmak megjelenítéséhez a technológiákat támogató televízióra van szükség. A dinamikus 4K megjelenítés graphic rendering eljárással vagy felskálázással történik ; a képminőség játékonként eltérő lehet. A 4K tartalmak csak 4K video streaming szolgáltatásokon keresztül érhetőek el. A HDR és a megnövelt képfrissítési sebesség nem minden játék vagy video tartalom esetén érhető el.

** Csak a ZD9 and XD93 típusok támogatják

*** Csak a ZD9, XD94/93, XD85, SD85, XD83, XD80 típusok támogatják

Vissza