CES 2017: Tarolnak a HP új kiemelkedő teljesítményű számítógépei

Kütyü Magazin - 2017. január 7.

A HP Inc. olyan izgalmas és új számítógépes innovációkkal rukkolt elő a 2017-es Szórakoztató Elektronikai Kiállításon (CES 2017), amelyek új perspektívákat nyitnak az informatikában, és újraértelmezik az ember és számítógép kapcsolatát.

„A HP elmúlt éve az innovációról szólt, és ez idén sem lesz másként: jelentős fejlesztéseket végzünk PC kínálatunkban, annak érdekében, hogy egyedülálló élményt nyújtsunk mind otthoni, mind üzleti felhasználóinknak” – nyilatkozta Ron Coughlin, a HP Inc. Személyes rendszerek üzletágának elnöke. - „Folyamatosan gyűjtjük a visszajelzéseket ügyfeleinktől, és ezekre alapozva alkotunk újat.”

Legyen szó otthoni, munkahelyi vagy olyan számítógépről, amelyet útközben használunk, a HP prémium eszközeit az ügyfelek igényeire tervezték. A ma bemutatott új termékek közé tartoznak a következők:

HP EliteBook x360: a világ legvékonyabb, átalakítható üzleti gépe egyesíti a HP Spectre nagy teljesítményű, vékony és könnyű kialakítását, a HP EliteBook Folio által kínált üzleti kommunikációs lehetőségeket és a HP Elite nagyvállalati szintű biztonságát és tartósságát. Az egy töltéssel akár 16 órán és 30 percen keresztül használható eszköz  a világ leghosszabb akkumulátor-üzemidejét biztosítja az átalakítható gépek között. Az olyan üzleti kommunikációt egyszerűsítő funkciók, mint a dedikált konferenciabillentyűk, a nagy teljesítményű hangrendszer, a választható 13,3” (33,7 cm) képátlójú, 4K UHD felbontású, a Windows Hello technológiát és a tollal való adatbevitelt támogató kijelző növelik az eszköz hatékonyságát és a munkahelyi értekezletekbe is új lendületet visznek. Ez az üzleti célú, átalakítható gép a világ legbiztonságosabb és legjobban menedzselhető számítógépeinek tartott HP Elite termékcsalád tagja. Amellett, hogy felvonultatja a legújabb innovációkat, így a HP Sure Start technológia 3. generációját, a világ egyetlen dinamikus védelmi funkcióval is ellátott öngyógyító BIOS rendszerét, a jövő irodája számára is védelmet nyújt a HP WorkWise révén, amely a legkorszerűbb okostelefonos alkalmazás a számítógépek felügyeletére, és elsőként kínál az illetéktelen beavatkozás elleni Tamper Protection védelmet. 

HP Spectre x360: a HP 13,3” képátlójú modelljének sikere után a HP 15,6” (39,6 cm) képátlójú, második generációs x360 modellje a legnagyobb teljesítményű a Spectre termékcsaládban. A nagyobb akkumulátor akár 12 óra 45 perces üzemidőt is lehetővé tesz, egy extrém vékony kávájú, 4K felbontású kijelző mellett. Ez az akkumulátor-üzemidő megközelíti a tavaly bemutatott, Full HD felbontású modell üzemidejét. A legújabb Intel Core processzorokkal, valamint nagy teljesítményű NVIDIA GeForce 940MX grafikus kártyával is felszerelt HP Spectre x360 a nagyszerű hangélmény biztosításához a Bang & Olufsen szakértői által hangolt két, előre néző hangszórót, a Windows Hello technológia támogatására pedig infravörös kamerát is tartalmaz. 

HP ENVY Curved All-in-One 34: a HP díjnyertes, a világ legszélesebb kijelzőjű all-in-one asztali számítógépének új kiadása nagyobb teljesítményt nyújt az elképesztő multimédiás élmény biztosításához. Az új all-in-one PC 34” képátlójú, Technicolor színtanúsítvánnyal, Ultra WQHD felbontású, extrém vékony kávájú ívelt kijelzővel rendelkezik, amely szinte lebeg a négy, Bang & Olufsen által hangolt beépített hangszóró fölött. Esti használathoz a kijelző egyszerűen átváltható halvány kék megvilágításra, amely könnyítés a szemnek, és hozzájárul a jobb éjszakai alváshoz.

A HP bemutatja az új Sprout Pro by HP modellt, az egyedülálló élményt nyújtó all-in-one számítógép második generációját. Az alapjaitól újratervezett gépet 2,2 mm vastag, 20 pontos, Touch Mat kijelzővel látták el, amely élesebb képet, kivetítve közel 1080p felbontást biztosít. A korszerű technológiák és az új funkciók könnyebbé teszik a felhasználók munkáját az oktatás, a kiskereskedelem és a gyártás terén is, hiszen a fizikai és a digitális világ határainak elmosódásával vizuális elemekben bővelkedő, interaktív tartalmak létrehozását teszik lehetővé. Az eszköz új generációja megkönnyíti a Windows 10 Pro kezelését, és a hatékony szoftvernek köszönhetően a Sprout olyan főbb funkciói érhetők el egyszerűbben, mint a gyorsabb 2 dimenziós beolvasás és az úttörő jelentőségű, nagy pontosságú 3 dimenziós beolvasás. A termék részét képezi egy aktív toll, amely jegyzeteléskor és tervezéskor nyomásra érzékeny digitális írást tesz lehetővé. A gép már Intel Core i7 processzorral, 512 GB méretű SSHD-tárolóval, 16 GB DD4-2400 memóriával, valamint NVIDIA GeForce GTX 960M grafikus kártyával rendelkezik a gyorsabb 3 dimenziós beolvasás érdekében.

 

Az először augusztusban bemutatott OMEN X by HP az új OMEN X 35 Curved Display megjelenésével még közelebb hozza a játékosokat a virtuális világhoz. Ez az első NVIDIA G-Sync technológiával felszerelt OMEN kijelző. Ennek köszönhetően az akadozás és képkésés többé nem jelent problémát és nagyobb frissítési gyakoriság érhető el, ami természetesebb és valósághűbb játékélményt biztosít. Az OMEN sorozat kiegészítése a legújabb, 35” képátlójú ívelt kijelzővel új szintre emeli a magával ragadó élmény fogalmát az  ellenségeikkel a csatatéren harcba szálló, vagy a versenypályán küzdő játékosok számára. 

Ár és elérhetőség 

  • A HP EliteBook x360 várhatóan 2017 januárjának második felében lesz elérhető az EMEA régióban, 1099 eurós induló áron.
  • A HP Spectre x360 15,6” várhatóan 2017 januárjának második felében lesz elérhető az EMEA régióban, 1599 eurós induló áron.
  • A HP ENVY Curved All-in-One 34 várhatóan 2017 januárjában lesz elérhető az EMEA régióban, 1999 eurós induló áron. 
  • A Sprout Pro by HP ára és üzleti ügyfelek számára való elérhetősége várhatóan 2017 márciusában válik majd ismertté az EMEA régió egyes országaiban. 
  • Az OMEN X 35 Display várhatóan 2017 áprilisában lesz elérhető az EMEA régióban, 1299 eurós induló áron. 
Vissza