Debütált az új HyperX RGB gamer billentyűzet és Pulsefire gamer egér az idei CES-en

Kütyü Magazin - 2017. január 8.

A kimagasló teljesítményű gamer termékeiről ismert HyperX bemutatta portfóliójának új tagjait: a HyperX ALLOY RGB gamer billentyűzetet, a Pulsefire gamer egeret és az ALLOY FPS mechanikus gamer billentyűzet két új, Cherry MX Red vagy Brown kapcsolóval elérhető változatát. 

Annak érdekében, hogy az új HyperX perifériák a játékosok legkülönbözőbb igényeit is képesek legyenek kielégíteni, a termékfejlesztésben profi gamerek, például az Echo Fox csapata is részt vett. A legújabb HyperX darabokkal a márka immár teljes perifériakínálatot nyújt a gamereknek.

„Célunk, hogy a piacon elérhető legjobb termékeket kínáljuk az összes – számítógépet, konzolt vagy mobileszközt használó – játékos számára, elérhető áron. Gamer perifériáinkkal ráadásul még egy kevésbé gyakorlott játékos is profinak érezheti magát. A HyperX termékeit ugyanis e-sport-bajnokok és amatőr játékosok egyaránt használják, mivel azt a teljesítményt és minőséget nyújtják mindkét csoportnak, amely a győzelemhez szükséges” – mondta el Edward Baily, a HyperX EMEA-térségének (Európa, Közel-Kelet és Ázsia) üzletfejlesztési menedzsere.

A HyperX CES 2017 szakmai kiállításon bemutatott termékei:

  • ALLOY RGB gamer billentyűzet – a 16 millió színben fénylő LED világításnak és a dedikált médiabillentyűknek köszönhetően teljesen új kialakítást kapott ez a HyperX prémium billentyűzet, amely a játékosok számára dinamikus világítási profilokat és vezérlési lehetőséget biztosít. Az új ALLOY RGB billentyűzet segítségével a gamerek testre szabhatják és szabályozhatják a legfontosabb színbeállításokat, a tartósságot, illetve ütésállóságot pedig a fémötvözetből készült keret biztosítja.Elérhető: 2017 harmadik negyedévétől.

  • Pulsefire gamer egér – a HyperX által első alkalommal kifejlesztett, profi játékosokra tervezett egérben LED-es visszajelzőkkel ellátott, négyféle DPI-beállítással (400/800/1600/3200) rendelkező optikai játék szenzor található, a beállítások pedig szoftver használata nélkül módosíthatók. A Pulsefire rendkívül kedvező áron lesz elérhető, 2017 áprilisától.

  • ALLOY FPS Red/Brown gamer billentyűzetek – a márka új, Cherry MX Brown vagy Red kapcsolókkal ellátott ALLOY FPS mechanikus gamer klaviatúrái azokat teljesen körülölelő, fémötvözetből készült kerettel vannak ellátva. Helytakarékos elrendezésük maximális teret biztosít az egérhasználathoz a belső nézetű lövöldözős játékok (FPS) közben is. Az FPS játékokhoz szükséges megkülönböztető tapintásérzetet és teljesítményt két új kapcsoló, valamint a mintázott, vörös WASD billentyűk biztosítják. A billentyűzetben továbbá külön szoftver használata nélkül működő, dinamikus vörös LED-es világítási profilok kaptak helyet. Az eltávolítható kábelnek és a hordozható táskának köszönhetően ezt a kompakt klaviatúrát a játékosok utazás közben is gond nélkül használhatják. 
  • Cloud Revolver S – a Revolver S, a HyperX eddigi legfejlettebb mikrofonos fejhallgatója Plug and Play módon biztosítja a Dolby 7.1 Surround Sound hangzást. A gamer márka a Dolby Headphone technológiát egy új USB-eszközzel ötvözte, amely egyetlen gombnyomással nyújt lebilincselő hangélményt. A Cloud Revolver S kristálytiszta hangzása és széles hangterjedelme a kényelem mellett komoly versenyelőnyt jelent CS:GO, FPS és 3D környezetben zajló játékok során. Elérhető: 2017 márciusától.

  • HyperX Predator DDR4 LED-es memória – a HyperX bemutatja első RGB-világítással ellátott Predator DDR4-moduljait, melyek olyan RGB kontrol technológiával rendelkező alaplapokkal párosíthatók, mint például az Asus Aura Sync, a Gigabyte RGB Fusion vagy az MSI Mystic Light Sync. Jelenleg a termék előzetes verziója érhető el, paraméterei a későbbiekben változhatnak.Elérhető: 2017 harmadik negyedévétől.

Az e-sportok és a játékosközösségek lelkes támogatója, a HyperX kifejezetten az FPS játékokhoz fejlesztett termékeket, például a HyperX Cloud Revolver és az új Revolver S mikrofonos fejhallgatókat, amelyek a kényelem és kiváló minőség mellett a stúdióminőségű hangzással segítik az ellenfelek célirányos támadását. Ezen kívül az új HyperX ALLOY FPS az Intel Extreme Masters sorozat hivatalos billentyűzete, amelyet az Intel a 11. évad valamennyi játékeseményén használ. A HyperX klaviatúráját ezen kívül olyan kiváló játékosszervezetek is ajánlják, mint például a NaVi Gaming, az Echo Fox és az SK Gaming.

Vissza