Új, gamereknek szánt klaviatúra a Logitechtől

Kütyü Magazin - 2015. szeptember 29.

A Logitech a mai napon mutatta be ultrakönnyű Logitech G410 Atlas Spectrum TKL gamer billentyűzetét exkluzív Romer-G mechanikus kapcsolókkal. 

Tenkeyless, mechanikus gamer billentyűzetet mutatott be a Logitech. Ujesh Desai, a Logitech játékos üzletágának alelnöke és vezérigazgatója kifejtette, hogy a G410 Atlas Spectrum válasz a rajongóink igényeire – teret ad a nagyobb egérmozdulatoknak, és elég könnyű ahhoz, hogy bárhová magukkal vihessék.

Exkluzív Romer-G kapcsolók

A G410 különleges Romer-G mechanikus kapcsolói 25 százalékkal gyorsabban reagálnak a leütésekre, mint a piacon szereplő versenytársak kapcsolói. A 1,5 mm-es leütési pontnak köszönhetően gyorsabban lehet a parancsokat bevinni, ezzel egy olyan területen jut előnyhöz a felhasználó, ahol minden milliszekundum számít. A 70 millió leütésre tesztelt billentyűzet 40 százalékkal tartósabb a versenytársak megoldásainál.

 

Könnyű tenkeyless dizájn

A G410-et kis méretének köszönhetően könnyedén magunkkal vihetjük LAN partikra és szűkebb helyen is kényelmesen használható. A numerikus billentyűk és a macro gombok elhagyásával nagyobb helyünk van a széles egérmozdulatokra, a kompakt kialakítással pedig csökkent a kezek közti távolság, így biztosítva nagyobb kényelmet, amely kiemelten fontos az alacsony DPI-n játszó gamereknek.

Intelligens RGB háttérvilágítás

Az intelligens világításnak köszönhetően a perifériát a Logitech Gaming szoftverével összekapcsolva tetszés szerint választhatunk 16,8 millió árnyalat közül. A szoftverrel az összes Logitech G eszköz szinkronizálható, külön színek párosíthatók az egyes parancsokhoz, illetve profilokat is létrehozhatunk az eltérő beállításokat igénylő játékokhoz. A változtatható fényerővel pedig az adott játékkörülményhez lehet igazítani a megvilágítást.

Arx Control integráció

A Logitech Arx Control egy ingyenes mobilalkalmazás iOS vagy Android platformra, amivel fontos statisztikákat és a játékhoz kapcsolódó információkat jeleníthetünk meg okostelefonunkon. A G410 Atlas Spectrum beépített Arx Control dokkolóval érkezik, melyet a billentyűzetről levéve, bárhol kényelmes állványt alakíthatunk ki az asztalon telefonunk, vagy tabletünk számára.

Ár és elérhetőség

A Logitech G410 Atlas Spectrum várhatóan október elejétől lesz kapható Európában 149 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron.

 

Vissza