Hordozható billentyűzetet és egeret mutatott be a Logitech

Kütyü Magazin - 2015. szeptember 4.

A Logitech bejelentette új K380 Multi-Device Bluetooth billentyűzetét és M535 Bluetooth egerét, amelyeket a Bluetooth kapcsolat rébén vezetékek nélkül, bárhol lehet használni.

Logitech K380 Multi-Device Bluetooth billentyűzet

A Logitech K380 Multi-Device Bluetooth billentyűzet kényelmes gépelést biztosít asztali számítógépen, okostelefonon és tableten egyaránt. Használd bármilyen platformon a lakás bármelyik pontján, kapcsolódva akár három eszközhöz, amik között könnyedén válthatsz az Easy-Switch gombok segítségével.

A billentyűzet felismeri a kapcsolódott eszközöket és automatikusan hozzáigazítja a gyorsgombokat a támogatott funkciókhoz – ezzel is kényelmesebbé téve a gépelést. Logitech K380 Multi-Device Bluetooth billentyűzet kétéves működést biztosít a hozzá tartozó két AAA elemnek köszönhetően. A billentyűzet kék és szürke színekben lesz kapható 44,99 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron.

 

 

Logitech M535 Bluetooth egér

Az M535 Bluetooth egérrel bármilyen eszközről dolgozhatunk. A programozható navigációs gombokkal lehet irányítani, válthatani az alkalmazások és eszközök között, fájlok és képek mozgathatók át másik helyre, valamint a háromujjas gesztusok is használhatók, ami a Mission Controlt hozza elő Macen, és a Task View-t Windows 10-en.

Az egér a lézeres optikai szenzorának köszönhetően megbízhatóan teljesít szinte minden felületen. Méreteiből fakadóan könnyen hordozható, horizontálisan billenthető görgővel rendelkezik. Gömbölyű, tenyérbe simuló formájának és gumírozott felületének köszönhetően kényelmes használatot biztosít, a hozzá tartozó AA elem segítségével akár 10 hónapig is használható. A Logitech M535 Bluetooth egér szürke és kék színekben lesz kapható 44,99 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron.
 


A Logitech Options Software letöltésével a billentyűzet és az egér igényszerint optimalizálható. 

Elérhetőség

A Logitech K380 Multi-Device Bluetooth billentyűzet várhatóan idén októbertől, a Logitech M535 Bluetooth egér valamivel korábban, már szeptembertől megvásárolható Európában.
 

 

Vissza