Mio fedélzeti kamerák 21.000 forinttól

Kütyü Magazin - 2018. december 11.

Hatalmas léptekkel közeledik a karácsony! Már csak néhány hetünk van, hogy beszerezzük a tökéletes meglepetéseket szeretteink számára. Ha hasznos ajándékot keresünk a fa alá, a Mio MiVue autós kamerákkal biztosan nem lőhetünk mellé! Biztonságos, praktikus, könnyen kezelhető - akár szüleinkről, testvérünkről, vagy párunkról van szó, egy ilyen meglepetésnek minden autótulajdonos örül!

Az autós kamerák egyre népszerűbbek az itthoni autósok körében. Nem csoda, hiszen beépített szemtanúként rögzítenek mindent, ami autónkkal történik, akár parkolás közben is, emellett hasznos biztonsági funkciókkal segítenek vezetés közben. Ha tanácstalanul járjuk a boltokat karácsonyi ajándékokért, van egy tuti tippünk: szerezzük be a MiVue menetrögzítő kamerák egyikét, amiért minden autós családtagunk és ismerősünk rajongani fog!

Ezért ajándékozzunk autós kamerát – 4 érv a vásárlás mellett

1. Megkönnyíti a sofőrök mindennapjait. Akár férfiakról, nőkről, idősebbekről vagy fiatalokról van szó, ez a sokoldalú eszköz mindenkinek hasznos társ a volán mögött.

2. Emlékeket rögzít. A hangulatos autós kiruccanások újra és újra átélhetők, ha kamerával rögzítjük az eseményeket. Segítségével visszaidézhetjük az utazás legjobb pillanatait!

3. Nélkülözhetetlen baleset esetén. Egy tökéletes világban minden sofőr óvatosan, a szabályokat betartva vezet. Ám a mindennapok tapasztalata sajnos azt mutatja, sokan figyelmetlenek, meggondolatlan manőverekkel okoznak akár kikerülhetetlen baleseteket. Az autós kamera mindig készenlétben áll: akár kisebb, akár nagyobb balesetbe sodródunk, a videófelvételről egyértelműen kiderül, ki volt a vétkes, ami vitás helyzetben óriási segítség lehet. 

4. Biztonság ajándékba. Nincs is jobb ajándék a biztonságnál! Az autós kamerák számos extrával könnyítik meg a mindennapi vezetést. Felszereltségtől függően ilyen hasznos funkció lehet például a fejlett gépjárművezetés-támogató rendszer (ADAS). Kameránk figyelmeztet, ha érzékeli, hogy túl közel kerültünk az előttünk haladó autóhoz, vagy a sávunk szélét jelző vonalakhoz. Egy ilyen jelzés akár életmentő is lehet, különösen, ha fáradtan vezetünk. Hasznos segítség a parkoló üzemmód, amely akkor is éberen figyeli autónkat, ha éppen nem vezetünk, mégis koccanás áldozatai leszünk. Ilyenkor bekapcsol az integrált, háromtengelyes rezgésérzékelő (G-szenzor) és rögzíti a menetirányt, így megtudhatjuk, milyen irányból történt az ütközés és hogyan következett be. 

Hogyan válasszunk autós kamerát?

1. Képminőség: az autóskamera egyik legfontosabb jellemzője a képminőség, gondosan nézzünk körül, mielőtt választunk!

2. Extrák: ha pénztárcánk engedi, válasszunk olyan eszközt, amelyben minél több beépített extra funkció található. Így olyan kameránk lesz, ami sokoldalúan támogat bennünket vezetés közben. Ezek az extrák lehetnek biztonsági funkciók (pl. ADAS), beépített GPS, vagy akár beépített Wifi, melynek segítségével a videofelvételeket egyszerűen elküldhetjük okostelefonra, vagy megoszthatjuk élményeinket. Sőt, beszerezhetünk hátsó kamerával felszerelt eszközt is.

3. Márka: Ha megbízható társat keresünk, érdemes olyan márkát választani, amely sokéves tapasztalattal rendelkezik autós eszközök gyártása területén. A navigációkról és menetrögzítő kamerákról ismert Mio népszerű termékeiben biztosan nem csalódunk majd.

Ha végiggondoltunk a legfontosabb igényeket, válasszunk a MiVue kamerák széles kínálatából! A Mio MiVue sorozat tagjai között biztosan megtaláljuk, ami pénztárcánkhoz és elképzeléseinkhez leginkább passzol. Ráadásul év végig meghosszabbított, 3 év garanciával vásárolhatjuk meg kiszemelt kedvencünket.  

Ha csúcsminőségű menetrögzítőt keresünk, a MiVue 792 Wifi Pro lesz a legjobb választás, prémium minőségű Sony Starvis érzékelővel felszerelt, 1080p felbontású filmeket készít (Full HD), másodpercenként 60 képkockás sebességgel. A kamera 140 fokos nagylátószögű objektívvel rendelkezik, így ideálisan egészíti ki látóterünket, és vész esetén minden részletet felvesz. A balesetmentes vezetést a fejlett gépjárművezetés-támogató rendszer segíti (ADAS), az eszköz emellett beépített G-szenzorral, GPS-el és Wifivel is felszerelt.

További információ a MiVue menetrögzítő kamerákról a Mio Magyarország weboldalán, a https://www.mio.com/hu_hu/ oldalon található. A MiVue menetrögzítő kamerák felszereltségtől függően 21.000 és 79.000 Ft között kaphatók webshopokban és több elektronikai áruházban.

Vissza