Az érintés erejének felemelkedése

Kütyü Magazin - 2019. április 17.

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bemutatja a SmoothTouch technológiával rendelkező, 22 hüvelykes, TN paneles Philips 222B9T LCD monitort. 

Ez a projektív kapacitív 10-pontos érintési technológiával, érintőceruzával, IP54 por-, és vízvédelemmel, csatlakozók széles választékával és az egyszerű hordozhatóság érdekében rugalmas lábazattal ellátott sokoldalú monitor egy kiváló minőségű, funkciókban bővelkedő megoldás olyan területek számára, mint a kiskereskedelem, értékesítési helyek (Point of Sale, POS), információs helyek (Point of Information, POI), szállodák, üzletek, éttermek és az oktatás.

Philips 222B9T

 

Erőfeszítés-mentes interaktivitás

A Philips 222B9T Touch Monitor zökkenőmentes, egyszerű és intuitív interakciót nyújt olyan jövőbemutató technológiáinak köszönhetően, mint a SmoothTouch, amely 10-pontos projektált kapacitív (PCAP) érintési technológiájával természetes, folyékony reakciót garantál, lehetővé teszi a 10 ujjal történő érintéses gépelést, a projektek megosztását az osztálytársakkal, vagy az interaktív játékot több játékossal. A víz és por ellen fejlett IP54 védelemmel rendelkező monitor készen áll a változatos környezetekben történő intenzív használatra.

 

Prémium képminőség

16:9 képarányú Full HD kijelzőjével a Philips 222B9T éles részletekkel, optimális fényerővel és ragyogó színekkel örvendezteti meg a felhasználóit, élethű képeit tovább javítja a Philips SmartContrast funkció, amely automatikusan beállítja a színeket és a háttérvilágítás intenzitását, így a fotók, a videók és a játékok is a lehető legtökéletesebben jelenhetnek meg a képernyőn. Ez az innovatív technológia magában foglalja a praktikus Economy üzemmódot is, amely folyamatosan alacsonyabb energiafogyasztást biztosít.

 

Kényelem és csatlakoztathatóság

A Philips 222B9T modell tervezése során a felhasználó kényelme állt a fókuszban. A tükröződésgátló képernyőbevonat, a LowBlue mód és a Flicker-Free technológia optimális megtekintést biztosítanak, míg a Philips SmartStand lábazat egy olyan Z-alakú szerkezetből áll, amely lehetővé teszi a képernyő a legmegfelelőbb helyzetben történő felemelését, leengedését és billentését. Ennek a monitornak kulcsfontosságú előnye a csatlakoztathatóság, amely a többjeles csatlakoztatás kényelmét kínálja a felhasználónak, például VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2, és HDMI 1.4 csatlakozókkal, valamint az USB 3.1 sebességével és teljesítményével.

Az egyszerűen használható és teljesítménynövelő Philips 222B9T érintőképernyős monitor április közepétől lesz megvásárolható 269 EUR ajánlott fogyasztói áron. 

Technikai specifikációk: https://www.download.p4c.philips.com/files/2/222b9t_00/222b9t_00_pss_hunhu.pdf

Vissza