A Mousesports Razert használ

Kütyü Magazin - 2019. július 24.

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája, és a Mousesports, Németország legsikeresebb esport csapata új stratégiai partnerséget jelentett be. A kollaboráció során a világ vezető esport nevei közül e kettő fog együttműködni, hogy új magasságokba repítse a regionális és globális esport szcénát.

A partnerség részeként a Mousesports játékosai a Razer perifériák széles skálájával frissítik konfigurációikat, beleértve a Huntsman Elite és a BlackWidow Chroma V2 Tournament Edition billentyűzeteket, a DeathAdder Elite és a Mamba Elite egereket, valamint a Kraken Tournament Edition fejhallgatót.

A konzolos fronton a Street Fighter játékos és egyszeri EVO bajnok Benjamin "Problem X" Simon, valamint a FIFA játékos és a Virtuelle Bundesliga (Virtuális Bundesliga) 2018-as elődöntőse, Mario "elast1Cooo" Pflumm pedig a Razer Wolverine és a Raiju Tournament Edition kontrollerekkel száll versenybe.

Az esport győzelmek gazdag történelme

A 2002-ben Németországban - Berlinben - alapított Mousesports a világ egyik vezető esport csapata, amely azzal írt történelmet, hogy példátlan módon 31 címet szereztek meg az ESL Pro Series Germany-ben, valamint az ESL Counter-Strike, Warcraft III, StarCraft II és League of Legends bajnokságaiban, és több mint 4 millió dollárnyi pénzdíjat nyertek el.

A Mousesports csapatai jelenleg a Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), a League of Legends (LoL), a Rocket League, a StarCraft 2, a Street Fighter V és a FIFA 19 játékokban aktívak.

A Mousesports Counter-Strike csapatai zsinórban kilencszer nyerték meg az ESL Pro Series-t. A jelenlegi CS: GO csapat - amelynek tagja a halálos holland mesterlövész, Chris „chrisJ“ de Jong is - megnyerte a DreamHack Tours 2019 bajnokságot, miután 2018-ban New Yorkban győzedelmeskedett az ESL One-on. 

A LoL csapat megnyerte a német bajnokságot, így a szezont a harmadik ESLM LoL bajnoki címükkel zárták. A Street Fighter V játékos Ben "ProblemX" Simon, a FIFA 19 játékos Mario "elast1cooo" Pflumm, valamint egy Rocket League csapat leszerződtetésével a Mousesports folyamatosan bővíti azon játékok körét, amelyekben versenyzőik megmérettetik magukat.

Egyesített erőkkel az esportok globális előmozdításáért

A Team Razeres kollaboráció által a Mousesports csatlakozik azon legmagasabb szintű esport csapatok és játékosok táborához, amelyek együttműködnek a Razerrel az új termékek fejlesztésében és tesztelésében. A Mousesports tanácsadás, tesztelés és visszajelzések révén fogja segíteni a Razert a kompetitív gamer piacra szánt új perifériák kifejlesztésében.

„A Mousesports kötelékében a világ esport mezőnyének legtehetségesebb csapatai és játékosai közül több is megtalálható” - nyilatkozta Yann Salsedo, a Razer Esports (EMEA régiójának) vezetője. „Már alig várjuk a közös munkát, melynek során professzionális tapasztalatuk és szakértelmük segítségével esport eszközeinkkel a következő szintre léphetünk.”

„Igazán különleges megtiszteltetés számunkra, hogy ismét a Team Razer tagjai lehetünk. Megmutatja a Razer által a Mousesports-szal és a játékosainkkal kapcsolatos elképzeléseinkbe vetett bizalmat. Ugyanakkor izgalommal várjuk, hogy a világ minden részén trófeákért küzdő csapataink számára a legújabb és legkorszerűbb felszereléseket tudjuk biztosítani.” - mondta Stefan Wendt, a Mousesports vezérigazgatója. „Hamburgi székhelyű csapataink pedig igazán egyedi tartalmakat fognak létrehozni rajongóink számára. Egy tökéletes párost alkotunk, és már izgatottan várom a dolgokat, amelyeket közösen fogunk elérni.”

Vissza