A leghasznosabb karácsonyi ajándék: a hibátlanul működő, gyors internet

Kütyü Magazin - 2019. december 20.

Az ünnepek előtt és alatt kiemelten sok online rendelést adunk le, kapcsolatba lépünk a családunkkal és barátainkkal, zenét és TV-műsorokat streamelünk, ezért az LTE backup szolgáltatás létfontosságú biztonsági tartalékként szolgál, ha a szélessávú kapcsolatban bármilyen fennakadás lenne.

Az internet kapcsolat megszakadása sosem jön jókor. Ez különösen igaz a karácsonyi készülődés és az újévi ünnepek alatt, amikor még több időt töltünk online – böngésszük a netet az ideális ajándékot keresve, kapcsolatba lépünk ismerőseinkkel videóhívások segítségével, megnézzük a boltok kínálatát, étteremben foglalunk helyet, vagy mozi- és színházjegyeket vásárolunk. „A megbízható szélessávú kapcsolat is kulcsfontosságú ahhoz, hogy az egész család boldogan és nyugalomban ünnepelhessen karácsonykor és szilveszterkor. Ezért tehát jobb, ha nem kockáztatunk, és az LTE backup-ot a kívánságlistánk első felébe tesszük.” – mondta Treso Tamás, a Zyxel magyarországi vezetője.

Az otthoni szórakoztatóelektronikai egységeknél is egyre fontosabb az internet kapcsolat. Ma már a legtöbbünk használ zenei streaming szolgáltatást, illetve az Interneten keresztül ér el TV csatornákat és szolgáltatásokat. És persze emellett ott van az az igény is, hogy mindenkinek folyamatosan internet kapcsolatra van szüksége. Amikor a család otthon tölti az ünnepeket, akkor van a legnagyobb szükség a WiFi-re.

„Ezeket a szolgáltatásokat egyetlen tényező befolyásolja – a szélessávú hozzáférés. Az évnek ebben az időszakában egyszerűen nem engedhetjük meg, hogy megszakadjon a digitális kapcsolat. Éppen ezért lehet logikus választás a Zyxel LTE3301-PLUS 4G LTE-A Beltéri Router használata.” – mondta Treso Tamás, a Zyxel magyarországi vezetője.

 

Érdemes biztosra menni

A beépített mobil kapcsolódásának köszönhetően az LTE3301 folyamatos és zökkenőmentes kapcsolódást biztosít, ha a szélessávú csatlakozás bármilyen okból akadozna. Nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy az évnek ebben az időszakában az időjárás rosszabbra fordul egész Európában. Ez azt jelenti, hogy több fennakadás tapasztalható a hálózati kapcsolatokban, így az akadozás esélye is megnő.

Ha biztosak akarunk lenni abban, hogy rendben le tudjunk adni minden online megrendelést, kapcsolatba lépni a családtagjainkkal és barátainkkal, hallgatni szeretnénk a kedvenc zenéinket s megnézni a kedvenc filmjeinket és TV műsorainkat, a legokosabb döntés az, ha a karácsonyi kívánságlistánkon helyet szorítunk a Zyxel LTE3301-PLUS 4G LTE-A Beltéri Routernek is.

Vissza