Az AOC és a G2 Esports továbbra is erősek együtt

Kütyü Magazin - 2019. december 20.

A képernyő-specialista AOC bejelentette, hogy meghosszabbítja a G2 Esports, világszerte ez egyik legsikeresebb és legnevesebb esports szervezet szponzorálását. 

Mind az AOC, mind a G2 Esports az igen sikeres együttműködés meghosszabbítása mellett döntött, amelyet 2018 januárjában kötött a G2 és az AOC. Az AOC az esports és a versenyjáték területén az egyik vezető monitormárka, amely a legmodernebb technológiával látja el a G2 tréninglétesítményeit. Ez biztosítja, hogy a csapat mind a tréning, mind a versenyek során nagy pontosságot és teljesítményt érjen el. Az együttműködés révén megszületett egy signature edition gaming monitor is, amelyet kifejezetten a csapatnak és a G2 rajongóknak terveztek. 

A G2 rendszeresen bebizonyította, hogy a globális esportsban ott van a világ legjobbjai között és nemrégiben a második helyen végzett az ez évi League of Legends Világbajnokságon. A G2 a CS:GO, a Hearthstone, a Rocket League, a Sim-Racing, az Apex Legends, a Rainbow Six Siege, a Playerunknown’s Battlegrounds játékokban is sikeresen szerepelt. A klub 2013-as megalapítása óta a G2 játékoskerete töretlenül a világ legjobbjai között van.

 

„Büszkeséggel tölti el a G2-t, hogy egy olyan erős partner áll mellettünk mint az AOC. Hozzájárulásuk által azzal foglalkozhatunk amihez a legjobban értünk - bajnoki címeket nyerni stílusosan. Támogatásuk és hihetetlen felszerelésük nélkül ez nem lenne lehetséges. A G2 számára 2020 egy izgalmas évnek ígérkezik és nagy örömmel tölt el, hogy mellettünk áll az AOC és legmodernebb technológiájukkal segítenek minket a nagy eredmények elérésben“, - mondta Carlos Rodríguez, a G2 Esports CEO-ja.

Az összes jelenlegi G2 PC-csapat és influenszer olyan nagyteljesítményű gaming monitorokkal lesz ellátva, mint például az AOC AGON AG251FZ, cserébe felhasználásra kerül a tudásuk az AOC már így is csúcskategóriás eszközeinek továbbfejlesztésére. Így további élményeket garantáltak a G2 Esports játékosok, influenszerek, tartalomgyártók és rajongók számára, ezáltal ők is profitálhatnak ebből az együttműködésből. A technikai előrelépésen túl az AOC és a G2 a jövőben együtt fognak megjelenni a standokon, a közösségi tornákon, a tematikus promóciós rendezvényeken és számos más izgalmas eseményen, amelyek az elkövetkező évben kerülnek megrendezésre.

„Nagyon örülünk, hogy továbbra is támogathatunk egy ilyen kiemelkedő szervezetet. A League of Legends 2019 Világbajnokságon a G2 ismét bebizonyította rettenthetetlenségét“, - mondta Stefan Sommer, az AOC európai marketing és üzletvezetési igazgatója a világbajnoki második helyezett csapatról. „Ez a szponzoráció inspirált és segített minket annak azonosításában, hogy a profi játékosok mit várnak el a monitoruktól, így a legújabb innovációkkal tudjuk ellátni ezt a kivételes csapatot. Izgalommal várjuk, hogy mit tartogat számunkra a jövő és egyben arra is építünk, amit közös erővel már elértünk.“

Kulcsszavak: esport, G2 Esports, AOC
Vissza