Dell UltraSharp monitorok az új irodai környezetekbe

Kütyü Magazin - 2020. október 14.

A Dell Technologies új kijelzői és az értekezletekre irányuló megoldásai segítik a kreatív szakemberek és az irodában dolgozók hatékonyabb és kényelmesebb munkavégzését a hibrid munkakörnyezetben. 

Az IDC felmérése alapján az alkalmazottak 81 százaléka szerint a nagyobb felbontású, a jobb ergonómiai kialakítású és színhűségű monitorok javítják az általános felhasználói élményt munka közben*. A kibővített UltraSharp portfólió az olyan legmodernebb technológiákat kínálja, mint a mini LED, a beépített színkalibráló és az alacsony kékfénykibocsátás. 

„A formálódó új hibrid munkakörnyezetben egyre fontosabbá válnak azok a technológiák, amelyek a munkánkat hatékonyabbá teszik. Monitoraink mindig is a PC-s felhasználók kedvencei közé tartoztak, és ez az új termékcsaládra is igaz lesz. Nagy teljesítményű, stílusos és kényelmes eszközökkel fokozzuk a felhasználók hatékonyságát” – mondta Bert Park, a Dell Technologies szoftverekért és perifériákért felelős részlegének vezető alelnöke és ügyvezetője.

 

A Dell már a hetedik éve a világ első számú monitormárkája**, amely minden felhasználói igényt kielégítő, teljes körű ökoszisztémát kínál az együttműködéshez, és minden más monitorgyártónál több EPEAT Gold tanúsítvánnyal büszkélkedhet.  

Kivételes színhűség, kontraszt és pontosság 

A tervezéssel foglalkozó szakemberek csak megfelelő színhűségű monitoron tudnak kreatívan alkotni. A Dell UltraSharp 32 HDR PremierColor monitor (UP3221Q) a világ legelső professzionális monitora 2K mini LED háttérvilágítással és egyenként szabályozható világítási zónákkal3. A zónák háttérvilágításának egyéni vezérlése biztosítja a mély fekete és éles fehér színek kontrasztját a monitoron. 

 

Az új modell 32 colos, 4K felbontással és VESA tanúsítású DisplayHDR 1000 kijelzővel rendelkezik. 99,8 százalékos DCI-P3 színlefedettsége pedig világelső a professzionális monitorok között***. Ennek köszönhetően a filmes és videótartalmakhoz kapcsolódó feladatok során az Ultrasharp 32 pontosan és egységesen jeleníti meg a színeket. Ez a világ első 31,5 colos professzionális monitora, amely beépített, Calman szoftvert használó színmérővel*** rendelkezik, így számítógép nélkül is elvégezhető az eseti vagy ütemezett színkalibrálás.  

Szemkímélő technológia és szélesebb képernyő 

Az asztal mellett dolgozó szakemberek gyakran találkoznak táblázatokkal és más adatalapú feladatokkal, amihez a Dell UltraSharp 24 USB-C Hub monitor (U2421E) és a Dell UltraSharp 34 ívelt USB-C Hub monitor (U3421WE) a kényelem és a funkcionalitás ideális elegyét kínálja. 

 

Egészségügyi szempontokat szem előtt tartva tervezték, így a 24 colos UltraSharp monitor 16:10-es képarányú és a Dell első olyan monitorja, amely ComfortView Plusszal rendelkezik. Ez a beépített, TÜV Rheinland tanúsítvánnyal rendelkező Hardware Low Blue Light megoldás gondoskodik az állandó színhűségről, és minimalizálja a kékfénykibocsátást, hogy kímélje a szemet. A 16:10-es képarány a 24 colos InfinityEdge kijelzővel még nagyobb megjelenési felületet kínál. A 34 colos UltraSharp monitor pedig WQHD felbontású, 95 százalékos DCI-P3 színlefedettséggel bír, és magával ragadó audiovizuális élményt kínál, annak köszönhetően, hogy három oldalán ultravékony a keret és dupla hangszórót építettek be. 

Megoldások gördülékeny helyszíni és távoli együttműködéshez 

Ahogy fokozatosan újraindul az irodai munka, a vállalkozásoknak át kell alakítaniuk a közösségi tereket, hogy azok a munkavállalók, akiknek feltétlenül az irodában kell dolgozniuk együtt tudjanak működni azokkal, akiknek a munkája az otthonukból is végezhető. 

A Dell egy teljes körű megoldást alakított ki, amely elősegíti a csoportos együttműködést. Ez a Meeting Space Solution for Microsoft Teams Rooms, amely magában foglalja az OptiPlex 7080 Microt előre telepített Microsoft Teams Rooms szoftverrel, nagy méretű Dell-monitorokat és különböző audiovizuális perifériákat. A megoldás közelségérzékeléssel rendelkezik és egyérintéses csatlakozás lehetőséget kínál, hogy az értekezletek gördülékenyen induljanak, és azonnal megjeleníthetőek legyenek a szükséges tartalmak a jelenlévők és a virtuális résztvevők számára. 

 

Mágneses Plug and Play soundbar

A Dell legújabb hangtechnikai megoldása, a Dell Slim Soundbart (SB521A) mágnesesen rögzíthető a monitorok aljára. A kijelző ezután szabadon dönthető, forgatható és billenthető, mivel a soundbar nem akadályozza a mozgást. A világ legvékonyabb és legkönnyebb soundbarja**** erős hangzású, kiváló hangminőségű 3,6 W-os hangszórókkal rendelkezik, és semmilyen szoftver nem szükséges az üzembe helyezéséhez.

Elérhetőség

  • Az UltraSharp 32 HDR PremierColor monitor (UP3221Q) 2020. november 5-től világszerte elérhető lesz
  • Az UltraSharp 24 USB-C Hub monitor (U2421E) már világszerte elérhető
  • Az Dell UltraSharp 34 ívelt USB-C Hub monitor (U3431WE) 2020. december 1-től lesz elérhető világszerte.
  • A Dell Meeting Space Solutions for Microsoft Teams Rooms 2020. október 15-től less világszerte elérhető
  • A Dell Slim Sound bar (SB521A) már világszerte elérhető

___________

* Forrás: Az IDC Trends Dell által megrendelt, „The Future of Work: Accelerating Innovation with Monitors to Drive Business Outcomes” (A munka jövője: az innováció felgyorsítása monitorokkal az üzleti eredmények elérésének elősegítéséhez) című tanulmánya, 2020. Március

** Forrás: IDC Worldwide Quarterly PC Monitor Tracker, Q2 2020 (negyedéves kimutatás a személyi számítógépekről, 2020 második negyedéve)                                                                               

*** A Dell hasonló monitorokat összehasonlító elemzése alapján, 2020. Június

**** A Dell nyilvánosan elérhető műszaki adatok alapján végzett, monitorra rögzíthető soundbarokat összehasonlító elemzése alapján, 2020. Július

Vissza