Két új klasszikus készüléket jelentett be a HMD Global

Kütyü Magazin - 2020. november 15.

A HMD Global új, nyomógombos telefonokat jelentett be – ezek a Nokia 6300 4G és a Nokia 8000 4G -, amelyek az elérhető áruk mellett nagyobb választékot biztosítanak a szegmens prémium kínálatában - mindez a népszerű, hosszúkás formában.

Az előd hitelt érdemlő örökségére támaszkodva a Nokia 6300 4G modern funkcionalitással, előtelepített WhatsApp alkalmazással érkezik, az eddigi legalacsonyabb áron. Azok számára, akik valami prémiumra vágynak, a Nokia 8000 4G elegáns, üvegszerű kialakítással, minden alapkövetelmény teljesítő csomagban érkezik. Mindkét telefon korszerű, 4G élményt kínál a zavartalan társasági élet és szórakozás érdekében – a telefonok használhatók WiFi hotspotként is, hogy megoszthatóvá váljon az internetkapcsolat. A klasszikus, hosszúkás kialakítás és az akkumulátor élettartama a siker kulcsa. A Google Segédnek köszönhetően az új tulajok gépelés nélkül kaphatnak útbaigazítást és érhetik el barátaikat, csupán a hangjukkal vezérelve a készülékeket.

 

Nokia 6300 4G

Az eredeti Nokia 6300 ihlette klasszikus hosszúkás designt modern funkciókkal töltöttük tele, a megfizethető új Nokia 6300 4G az eddigi legalacsonyabb áron hozza el WhatsApp alkalmazást. A 4G-nek köszönhetően korszerű csatlakozást kínáló Nokia 6300 4G tökéletes azok számára, akik minden lényeges funkciót szeretnének elérni megfizethető áron. A kapcsolattartási lehetőségekre nem lesz panasz az App store-ban elérhető több száz alkalmazás révén, amelybe beletartozik a WhatsApp és a Facebook is.

A Nokia 6300 4G Wi-Fi hotspotként is használható, hogy a laptop vagy a táblagép kapcsolatban maradjon munka közben, otthon, kávézóban vagy vonaton. Most megoszthatja az élményt és szükség esetén nagyobb képernyőn is böngészhet.

A KaiOS rendszeren futó Nokia 6300 4G teljesítményre optimalizált Qualcomm Snapdragon 210 processzorral és Google Segéddel érkezik, ezeknek köszönhetően a tervezettnél gyorsabb a használat – a felhasználó pihentetheti kezeit és „gépelhet a hangjával”, megnyithatja és navigálhat az alkalmazásokban, ellenőrizheti az időjárást, felhívhatja ismerőseit és egy pillanat alatt megtervezhet mindent. A tartós polikarbonát burkolatnak köszönhetően a Nokia 6300 4G segítségével valóban élvezheti terveit, anélkül, hogy aggódna a hétköznapok okozta sérülések és kopások miatt.

 

Nokia 8000 4G

Prémium üvegszerű burkolat, előkelő, fémes, króm középkeret teszi teljessé a megjelenést, a Nokia 8000 4G négy drágakő ihlette színben kapható, amelyek kiemelik a tömegből - ónixfekete, opálfehér, citrinsárga és a topázkék mind egyedi hangulatot kölcsönöz a készüléknek. Nagyvonalú, 2,8 hüvelykes képernyője nagyobb teret és letisztultságot biztosít. A Nokia 8000 4G úgy terveztük, hogy tündököljön és tartós legyen, köszönhetően a polikarbonát burkolatnak és a hosszú élettartamú akkumulátornak.

A napi társasági élet és a szórakozás sem akadály az olyan népszerű alkalmazásokkal, mint a WhatsApp, a Facebook és a YouTube, melyek még jobbak a 4G-nek köszönhetően – ezek mellett több száz alkalmazás érhető el a KaiStore-ban. Ráadásul a Google segéd az alapvető feladatokat is megkönnyíti és kényelmesebbé teszi, mint a Google Térkép, hagy a hangalapú vezérlés.

 

Árak és elérhetőség

A Nokia 6300 4G Magyarországon 2020. decemberétől lesz elérhető 24 990 forintos ajánlott bruttó áron szénfekete színben.

A Nokia 8000 4G Magyarországon 2020. decemberétől lesz elérhető 34 990 forintos ajánlott bruttó áron ónixfekete színben.

Vissza