A Lenovo Yoga Slim 7i Pro laptop mostantól OLED kijelzővel is elérhető

Kütyü Magazin - 2021. január 12.

Mostantól még fényesebb jövő áll a légiesen könnyű számítástechnikai eszközök előtt. A Lenovo ugyanis bejelentette: a vásárlók mostantól a 14 hüvelykes Yoga Slim 7i Pro laptopot LCD vagy akár szuper élethű OLED kijelzővel is választhatják. 

OLED 90Hz panellel mutatkozik be a CES-en az új Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14 hüvelykes laptop és hasonlóan a korábban Intel Evo néven igazolt LCD laptop testvéréhez, akár a 11. generációs Intel Core mobil processzorral, Intel Iris Xe vagy az NVIDIA GeForce MX450 grafikájával lesz elérhető. 

A Lenovo folyamatosan fejleszti a felhasználói élményt azáltal, hogy elkötelezett a legújabb, legmerészebb újítások, a kifinomult kivitelezés és az olyan okos technológiák iránt, mint például a laptop fedelének megemelésével történő azonnali bekapcsolás, az érintésmentes bejelentkezés vagy az intelligens hűtési mód. Az Intel Evo tanúsítványnak megfelelően kialakított készülékkel a Lenovo és az Intel ennek a frissített laptop-tervezésnek az verifikációját* célozza meg az OLED-panellel, 2021 második negyedévében. Továbbá, a Yoga beépített mikrofonjain keresztül elérhető hangvezérelt Alexa** program segítségével még inkább kiélvezhetjük majd az érintésmentes használatot. 

A Samsung Display által gyártott OLED panel segítségével a 14 hüvelykes Yoga Slim 7i Pro akár 2,8 K (2880 x 1800) OLED kijelzővel is elérhető, és 90 Hz-es frissítési frekvenciát kínál a késés csökkentése, valamint 16:10-es képarányt a nagyobb kijelző felület érdekében. Ez az első laptop a Lenovo Yoga termékcsaládból, amely a kijelzőt illetően egy ilyen lenyűgöző OLED technikai frissítést kínál a fogyasztóknak, ami alapjaiban tér el az LCD-től. A krominancia-attribútumokat (az úgynevezett kromákat) az LCD-n keresztül biztosított mennyiség akár 1,25-szeresére erősítik, ami magasabb színfrekvenciát és fekete színtelítettséget eredményez, nem beszélve az LCD-nél 667-szer nagyobb felbontású kontrasztarányról. A kijelző minősége, a vékony laptop kialakítás, a mobil processzorok és az (AI) mesterséges intelligencia intelligensebb kombinációja egy olyan prémium laptopot hoz létre, amely jobb képminőséget, alacsonyabb válaszidőt és energiafogyasztást kínál. 

Lenyűgözően széles, 100 százalékos DCI-P3 és 125 százalékos sRGB színskála áll rendelkezésre az élénk színekhez, életszerűbb HDR élményt nyújtva, amely ideális a csúcskategóriás videó- és képszerkesztéshez; A HDR emeli a kép legfényesebb és legsötétebb részei közötti kontrasztot is. A Dolby Vision pedig a képminőség korábbi határait tolja ki. 

Az átalakítható laptop-élmény örökségével a jóga mindig is a stílus, a tartalom és a hordozhatóság élvonalában állt. Az igényes fogyasztók értékelni fogják, mennyire tiszta képminőséget biztosít akár a szabadban, közvetlen napfény hatására. Ez annak köszönhető, hogy az egyes pixelek képesek saját fénykibocsátásra, így a kontraszt javítása érdekében függetlenül megvilágítható, tompítható és kikapcsolható. OLED-kijelző tökéletesen elégíti ki a mélyfekete és élénkebb színek iránti igényt, míg akár 70% -kal képes csökkenteni a kék fénykibocsátást a szem egészségének érdekében.

Elérhetőség

A 14 hüvelykes Yoga Slim 7i Pro (OLED verzió) Észak-Amerikában nem érhető el. Az AP-ban és az EMEA-ban való elérhetőségéről később további részletek állnak rendelkezésre. Az árképzés piaconként változik. ***

_________________

* Ellenőrzött, mérve és tesztelve a prémium specifikációk és a legfontosabb tapasztalati mutatók alapján az Intel laptop innovációs programjának, a Project Athena részeként. A Yoga Slim 7i Pro OLED tesztelési eredményei 2021 második negyedévében várhatók, és nem garantálják az egyéni laptopok teljesítményét. A teljesítmény és a teljesítmény felhasználástól, konfigurációtól és egyéb tényezőktől függ. A teljesítményről és az összehasonlító eredményekről további információkért látogasson el az Intel.com/Evo oldalra.

** Nyitott laptop fedéllel és akár 3 méter (9,8 láb) távolságra; jelenleg nem alkalmazható a PC új Show módjára. Az Alexa a Lenovo PC-ken csak bizonyos piacokon elérhető.

***  Az árak nem tartalmazzák az adót, és nem tartalmazzák a szállítást vagy az opciókat, és előzetes értesítés nélkül változhatnak; további feltételek érvényesek. 

A viszonteladói árak változhatnak. 

Kulcsszavak: laptop, CES 2021, Lenovo
Vissza