Lépd át a határaidat a Redmi Note 10 termékcsaláddal

Kütyü Magazin - 2021. március 5.

A Xiaomi bejelentette, hogy tovább bővíti középkategóriás okostelefonjai választékát a Redmi Note 10 termékcsaláddal, melynek tagjai a Redmi Note 10 Pro, a Redmi Note 10S, a Redmi Note 10 és a Redmi Note 10 5G. A 108 MP-es “Hódító” és a 64 MP-es “Kalandor” kamerákkal, az AMOLED “Felfedező” kijelzővel és az “Úttörő” 5G technológiával a Xiaomi továbbra az innováció melletti elkötelezettségéről tesz tanúbizonyságot, újraértelmezve ezzel a középkategóriás okostelefonok iparági szegmensét. 

 

Redmi Note 10 Pro: 108 MP-es kamera, 120 Hz-es AMOLED kijelző, először a Redmi Note sorozatban

A Redmi Note 10 Pro még magasabbra emelte a lécet a nagy felbontású kamerával büszkélkedő okostelefonok piacán, képminőség és fotózás terén a középkategória királyává téve a Xiaomi új okostelefonját. A telefon 108 MP-es szenzora a 9 az 1-ben pixel-binning technológiával és a Dual Native ISO funkcióval kiegészülve magában egyesíti a kompromisszummentes képélességet, a széles dinamikatartományt és az utólagos fényképszerkesztési lehetőségeket. A Night mode 2.0 módnak köszönhetően, amelyet a RAW RAW multiframe-algoritmus is megtámogat, a felhasználók lélegzetelállító képeket készíthetnek akár rossz megvilágítás mellett is.

A Redmi Note 10 Pro egyszerre kínál professzionális és telemakró illetve time-lapse videókat. A Redmi Note friss kiadásának további újdonságai a Redmi Note Photo Clones (fénykép-klónozás), a Video Clones (videóklónozás), a Dual Video (kettős videófelvétel), a Long Exposure modes (hosszú záridős mód), amelyektől a fotózás különösen szórakoztatóvá válik, az eredmények pedig a közösségi oldalakon is könnyűszerrel megoszthatók.

A telefonok hardverét is áttervezték a Xiaomi mérnökei, így egy “Arc” ujjlenyomat-olvasó került a készülékház oldalára, és egy 6,67 colos, 120 Hz frissítési rátával rendelkező AMOLED kijelzőt is kapott a telefon. A minden tekintetben nagyszerű felhasználói élményt nyújtó okostelefon három izgalmas színárnyalatban lesz kapható: Onyx Gray, Glacier Blue és Gradient Bronze. A Redmi Note 10 Pro elegáns, mégis nagyon tartós kialakítású, ami az előlapján található Corning Gorilla Glass 5 üvegborításnak is köszönhető: a védőburkolat megóvja a kijelzőt a csúnya karcolásoktól.

Ami a teljesítményt illeti, a Redmi Note 10 Pro ebből a szempontból valóban jókora ugrást jelent a piac egyik legerősebb 4G processzorának, a Qualcomm Snapdragon️ 732G-nek köszönhetően. Ez a konfiguráció kiválóan alkalmas a játékok és a stream-ek futtatására. A nagy teljesítmény és az alacsony fogyasztás a kiváló hangminőségben megszólaló kettős hangszórókkal együtt ideálissá teszi a készüléket arra, hogy menet közben is használjuk zenehallgatásra, illetve böngészésre. Az 5020 mAh-es akkumulátor és a továbbfejlesztett 33 W-os gyorstöltő révén a töltéssel eltöltött idő a minimumra csökkenthető. 

A Redmi Note 10S és a Redmi Note 10: a Xiaomi újraértelmezi, mit értünk középkategóriás okostelefon alatt

A jobb olvashatóság érdekében mindkét telefon, a Redmi Note 10S és a Redmi Note 10 6.43” is AMOLED DotDisplay kijelzővel lett ellátva. Ahogy a Redmi Note 10 Pro, ezek a telefonok is alapos ráncfelvarráson estek át, és szintén rendelkeznek “Arc” ujjlenyomat-olvasó szenzorral, 33 Wattos gyorstöltővel, 360 fokos, állítható fényérzékelővel, és megkapó hangminőséget nyújtó dual hangszóróval.

A Redmi Note 10S és a Redmi Note 10 készen áll arra, hogy megörökítse az életünk nagy pillanatait négy hátoldali kamerájával. A kamerarendszer egy csoportos felvételekhez alkalmas, 8 MP-es ultraszéles látószögű kamerából, a közelképek fotózására alkalmas 2 MP-es makrókamerából és egy 2 MP-es mélységérzékelőből áll, amely leginkább a portréfotózáskor csillogtatja a képességet. A 64 MP-es Redmi Note 10S központi kamerája óriási előrelépést jelent a korábbi változatokhoz képest, és a felbontást tekintve más márkák zászlóshajó termékeinek képességeit is meghaladja. A Redmi Note 10 48 MP-es fő kamerája lenyűgöző fényképeket készít. Mindkét készülék rendelkezik Pro time-lapse funkcióval, amely a korábbi lassított felvételt, éjszakai módot és a normál time-lapse módot egészíti ki.

A Redmi Note 10S fontos további újdonsága az erős MediaTek Helio G95, ami a játékok gyorsabb futtatásához, a nagyobb teljesítményhez és a jobb, akár 900 MHz-t is elérő processzor-órajelhez járul hozzá. A Redmi Note 10 okostelefont a gyors, normál használatra tervezett, vadonatúj Qualcomm Snapdragon 678 processzorral látták el, amely könnyedén kiszolgálja felhasználóját a mindennapi használat során. 

Redmi Note 10 5G: 5G-képes telefon elérhető áron

Az 5G-képesség fémjelzi az okostelefonok új korszakát. A Xiaomi készüléke lesz a piacon az egyik legmegfizethetőbb 5G-képes telefon, amely azonban nem jelent kompromisszumot a minőség terén. A 7nm-e gyártástechnológiával előállított MediaTek Dimensity 700, a két 5G SIM és az integrált modem a prémium kategóriára jellemző teljesítményt biztosít.

A szemet gyönyörködtető 90 Hz-es, 6,5 colos AdaptiveSync DotDisplay kijelző mindig automatikusan az adott tartalomhoz igazítja a megjelenítést – a videóstreameknél 30 Hz-es frissítési sebességet alkalmaz, a közösségi média felületeinek böngészése közben azonban már 60 Hz-re vált, játék közben pedig 90 Hz-re emelkedik a frissítési ráta. Ez a garanciája az optimális akkumulátor-használatnak és a legjobb felhasználói élménynek.

A Redmi Note 10 5G megbízható működésű kamerarendszere egy 48 MP-es kamerából, egy 2 MP-es makró kamerából és egy 2 MP-es mélységérzékelőből áll, amivel könnyű jó fotókat készíteni. Ezek a tulajdonságai, valamint az 5000 Ah-s akkumulátor és a 18 wattos gyorstöltés teszik ideális társsá a Redmi Note 10 5G telefont a mindennapokban. 

Végül, de nem utolsósorban, a PUBG Mobile Esports 2021 hivatalos okostelefon-partnereként, a Redmi Note 10 sorozat mindenkit arra inspirál, hogy lépje át a játékélmény határait és hozza ki magából a legtöbbet a játék során.

A Redmi Note 10 Pro/ Redmi Note 10S/Redmi Note 10/Redmi Note 10 5G az alábbi változatokban és konfigurációkkal érkezeik. A készülékek javasolt fogyasztói árai Xiaomi hivatalos értékesítési csatornáin az alábbiak. A hazai értékesítéssel kapcsolatos információkért kövesse a Xiaomi hivatalos magyar csatornáit!

 

Specifikációk:

 

* Az elérhetőség piactól függően változhat.

Vissza