Új gaming kiegészítők az AOC-tól

Kütyü Magazin - 2021. május 25.

Az AOC kibővíti új gaming kiegészítők termékkategóriáját, amelyet először márciusban vezetett be a piacra a GH200 és a GH300 headsetekkel. Mostantól a termékcsaládot új gaming perifériák teszik még tökéletesebbé: egerek, valódi mechanikus és mechanikus érzetű billentyűzetek és egérpadok. A különböző típusú felhasználói igényeknek való megfelelés érdekében az új termékek három szegmensbe sorolhatók be: a kompetitív esport-szintű AGON 700 sorozat, a középkategóriás 500 sorozat és a belépő szintű 200 sorozat. Az új kiegészítők megnyitják a lehetőséget arra, hogy a közeljövőben további termékekkel bővüljön ez a kategória. 

A gémerek tudják, hogy a versengés harcmezején nem csak a képességek, hanem a megfelelő felszerelés is elengedhetetlen a sikerhez. A gyors képfrissítési sebességgel és alacsony válaszidővel rendelkező AOC gaming monitorok gyors vizuális visszajelzést biztosítanak, így a játékosok gyorsan reagálhatnak. Az AOC portfóliójának újdonságaival a játékosok egy szinte teljes gaming ökoszisztémát kapnak, amely lehetővé teszi számukra, hogy akadálytalanul használhassák a bemeneteiket, és cselekvéseiket a lehető legpontosabban és leggyorsabban fordítsák át a játék világába. 

„Amióta az AOC belépett a játékok világába, arra törekedtünk, hogy a legjobb termékekkel jelenjünk meg a piacon. Mivel a gaming monitorok terén az 1. helyen állunk, elkötelezettek vagyunk amellett, hogy tovább folytassuk sikertörténetünket. Ezért örömmel mutatjuk be az AOC többi termékéhez tökéletesen illeszkedő, rendkívül testreszabható és professzionális gaming kiegészítőket“ - mondta Stefan Sommer, az AOC International Europe marketing és üzletvezetési igazgatója.

Kimagasló gaming billentyűzetek

A 115 programozható billentyűvel rendelkező prémium AGON AGK700 billentyűzet a jobban hallható és tapintható visszajelzés érdekében kiváló minőségű Cherry MX kék/vörös kapcsolókkal, n-billentyű rollover funkcióval (nincs korlátozás az egyidejű billentyűleütésekben) és a zavartalan játékélmény érdekében 100% anti-ghosting funkcióval rendelkezik. Az AGK700 alumínium készülékháza megfelelően strapabíró a nagy energiájú versenyekhez.

AOC 700 sorozat

A dedikált makró gombok lehetővé teszik, hogy a billentyűzet vezérelje a játékmódokat (RTS, FPS, Racing) és bizonyos AGON monitorokon az RGB világítást1, összefogva ezáltal az egész AGON ökoszisztémát. A fényszinkronizálás lehetővé teszi, hogy az egész berendezés, a monitortól kezdve az egéren át, a billentyűzetig és az egérpadig, összhangban lévő színekkel pulzáljon. Az AGK700 egy mágneses, levehető csuklótámasszal is el van látva, amely az extra prémium érzés érdekében bőr borítással rendelkezik. Az USB pass-through funkció közvetlenül az asztalon egy könnyen hozzáférhető USB-portot biztosít egyéb perifériák és eszközök csatlakoztatásához. 

A középkategóriás GK500 modell 104 programozható billentyűvel, Outemu Red/Blue mechanikus kapcsolókkal, továbbá n-key rollover és 100% anti-ghosting funkciókkal rendelkezik. A GK500 kompatibilis az AOC Light FX rendszerrel is és szinkronizálható a monitorokkal. Mind az AGK700, mind a GK500 modell extra W, A, S, D billentyűkkel, valamint aranyozott csatlakozóval szerelt fonott USB-kábellel rendelkezik. Mindkét modell esetében a billentyűzetprofilok a G-Tools szoftver segítségével elmenthetők a fedélzeti memóriába, így később közvetlenül a billentyűzeten, a szoftver használata nélkül módosíthatók. A GK500 és az AGK700 mechanikus billentyűzetek kék vagy piros kapcsolóváltozatának elérhetősége országonként változhat.

AOC 500 sorozat

A GK200 belépő szintű gaming billentyűzet olyan membránkapcsolókkal van ellátva, amelyek „mechanikus billentyűzet“ érzetet biztosítanak. Kiömlés ellen védett, így a játékosok biztonságban érezhetik magukat, ha a csata hevében véletlenül felborítják kedvenc italukat. A GK200 az extra hangulat érdekében szivárvány fényeffektusokkal is el van látva, valamint a hosszú játékok során a nagyobb kényelem biztosításához levehető csuklótámasszal rendelkezik.

AOC 200 sorozat

Precíziós gaming egerek

Az AOC új perifériakínálatában háromféle gaming egér is szerepel, amelyek mindegyike kiváló minőségű Pixart optikai érzékelővel büszkélkedhet. Mindhárom egér 1000 Hz mintavételi sebességet és 1 ms lekérdezési sebességet támogat. Mind az AGM700, mind a GM500 szinkronizálni tudja RGB világítását az 500/700 sorozatú billentyűzetekkel és a kiválasztott AGON monitorokkal. Mindkét egérhez 1,8 m hosszú fonott USB-kábel és aranyozott csatlakozó tartozik.

Az AOC prémium kategóriás AGM700 terméke egy jobbkezes egér, amelynek funkciói lehetővé teszik a továbbfejlesztett testreszabást. A Pixart 3389 érzékelő 16000 Real DPI felbontásra, 400 hüvelyk/sec követési sebességre és 50 g gyorsulásra képes, így megfelel a versenyjátékosok gyors mozgásának. Az optimális ergonómia elérése érdekében az egér súlya a mellékelt öt súllyal (egységenként 5 g) finomhangolható. A megnövelt tartósság érdekében a bal és jobb gombokba kiváló minőségű, 50 millió kattintás élettartamú Omron kapcsolók kerültek beépítésre.

Az AOC GM500 kétkezes modell (bal- és jobbkezes használatra egyaránt alkalmas) egy Pixart 3325 érzékelővel rendelkezik, amely a pontos és gyors mozgáskövetés érdekében 5000 Real DPI felbontást, 100 hüvelyk/sec követési sebességet és 20 g gyorsulást támogat. A GM500 modell szintén nagy teherbírású Omron kapcsolókkal rendelkezik. Az AOC G-Tools funkciónak köszönhetően a GM500 mind a nyolc gombja programozható. 

Az AOC GM200 egy jobbkezes egér, amely hat gombbal és Pixart 3519 érzékelővel (4200 valós DPI, 48 IPS és 10 g) van ellátva. A nagyobb pontosság érdekében a DPI váltó gomb lehetővé teszi a 800-1600-2400-4200 DPI közötti gyors átváltást. 

Stabil alap

Az AGON sorozat billentyűzeteit és egereit az AMM700 egérpad egészíti ki és teszi teljessé a csomagot. A mikrotextúrás szövetfelület könnyű mozgást és pontos követési felületet biztosít a gaming egerek számára, míg a csúszásgátló gumialap gondoskodik arról, hogy az egérpad véletlenül ne mozdulhasson el. A körülötte lévő RGB LED-ek 4 fényhatással testreszabhatók, és a G-Tools szoftveren keresztül szinkronizálhatók a többi AOC perifériával/monitorral.

A teljesebb és összehangoltabb gaming felszerelés megteremtése érdekében az új AOC gaming perifériákkal az AOC tökéletesíti gaming ökoszisztémáját, miközben egy teljesen új szintre emeli a játékélményt. Figyelje az AOC hamarosan érkező még izgalmasabb gaming termékeit!

G-Tools

Az AOC saját szoftvert fejlesztett ki az egér és a billentyűzet gombjainak/billentyűzetének testreszabásához, a makrók rögzítéséhez és kezeléséhez, az RGB-effektek testreszabásához és az eszközök közötti fényhatások szinkronizálásához: Ez a G-Tools. Ez a szoftver az 500 és 700 sorozathoz lesz elérhető. Bizonyos AGON modellek szintén támogatják ezt a szoftvert.

Az összes AOC gaming perifériára 2 év garancia vonatkozik.

Vissza