Új vezeték nélküli billentyűzet-egér páros a Logitechtől: MK850 Performance

Kütyü Magazin - 2017. január 26.

A Logitech ma mutatta be Logitech MK850 Performance elnevezésű, vezeték nélküli billentyűzet - egér párosát. Az egész napos, kényelmes használatról párnázott tenyértámasz és gondosan kialakított billentyűk gondoskodnak. Az új Logitech DuoLink szoftver személyre szabható beállításokat és navigációt tesz lehetővé, a billentyűzet és az egér akár három eszközzel is használható egyszerre.

Az MK850 kényelmes és ismerős gépelési élményt nyújt, köszönhetően a numerikus billentyűket is tartalmazó, teljes méretű klaviatúrának és a gondosan kialakított billentyűknek. A párnázott tenyértámasz helyes tartást biztosít a csuklónak, a lekerekített szélű billentyűk természetes gépelési pozíciót tesznek lehetővé. Az állítható lábak segítségével pedig a gépelés dőlésszögén is lehet változtatni. Az egér kényelmesen illeszkedik a tenyérbe, a szupergyors görgővel könnyedén át lehet futni dokumentumokat és weboldalakat. 

A billentyűzet és az egér is rendelkezik Easy-Switch  technológiával. Az MK850-nel akár három eszközhöz is kapcsolódhatunk egyszerre, melyek között egy gombnyomással lehet váltani. A billentyűzetet ellátták adaptív multi-OS interfésszel, amely megszokott elrendezésben ismeri fel az egyes operációs rendszerekre jellemző gyorsbillentyűket. Windows, Mac vagy Chrome OS operációs rendszert használó számítógépen, és Android vagy iOS mobil eszközökön bármilyen feladat elvégezhető az MK850 segítségével. A Logitech Unifying USB és Bluetooth technológiájával pedig könnyen kiválasztható a legkönnyebb kapcsolódási mód számítógéphez, mobilhoz vagy tablethez. 

Az MK850 esetében a Logitech Options szoftveren keresztül elérhető DuoLinknek köszönhetően igen komolyan összehangolták a billentyűzetet és az egeret.  A DuoLink rendszer használatával az Fn billentyű lenyomása mellett az egér gombjai más-más funkciót kaphatnak és a különböző mozdulatokat is máshogy értelmezi az éppen használt eszköz. Példaként említve az egér mozgatásával könnyen lehet váltogatni a képernyők között, előhívni a task view vagy a mission control nézetet.  Zenehallgatás közben a középső gombbal el lehet indítani és meg lehet állítani a lejátszást, a görgő jobbra és balra billentésével pedig váltani a számok között.

“Az íróasztalnál a kényelem kiemelten fontos, különösen akkor, amikor valóban komoly dolgokkal kell foglalkozni” – mondta Art O Gnimh, a Logitech billentyűzet üzletágának globális igazgatója. “Ahhoz, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból az egész napos munka során, elengedhetetlen a kényelem. Az MK850 ezt biztosítja, emellett totális kontrollt nyújt, legyen szó bármilyen eszközön történő navigálásról.”

Ár és elérhetőség

A Logitech MK850 Performance vezeték nélküli billentyűzet és egér páros mától elérhető a Logitech.com weboldalon 119 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron. További információért látogasson el a Logitech.com weboldalra vagy kövessen minket Facebookon.

Vissza