Magával ragadó élmény a nappaliban

Kütyü Magazin - 2021. június 30.

Az otthoni szórakozás egészen új értelmet nyert az elmúlt években. A sportcsatornák, streaming szolgáltatások és a közösségi médiás élő közvetítések átalakították a sportközvetítések és hírek világát. Ez a változás is hozzájárul a nagyképernyős szórakoztató készülékek, a televíziók és a projektorok iránti kereslet növekedéséhez, hiszen a felhasználók kiemelkedő minőségben szeretnék követni a legizgalmasabb mérkőzéseket otthonról is.

A sportligák és a nagy bajnokságok már világszerte a pandémia előtti izgalmakat idézik, így a felhasználók egyre több meccset követhetnek otthonról, anélkül, hogy egy percet is kihagynának az akcióból. Ahhoz, hogy a stadionok atmoszférája a lakást is átjárja, ultranagy, magas képminőséget biztosító kijelzőre és erőteljes hangzásra van szükség, a Samsung The Premiere projektorával pedig a gyepen játszódó jelenetek szinte megelevenednek. A kiemelkedő térhangzásnak köszönhetően a felhasználók otthon is megtapasztalhatják a lelátók hangorkánját.

130 colos, ultranagy kép enged betekintést a stadionokba

A The Premiere lézeres technológiája az átlagos tévéknél jóval nagyobb képet vetít ki, így szinte bármilyen sík felület percek alatt kijelzővé változhat. A készülék rugalmasan elhelyezhető, még úgy is képes akár 130 colos képet kivetíteni, ha a faltól csupán 23,8 centiméterre állítják fel. A projektor használatához nincs szükség bonyolult összeszerelésre, elég, ha a felhasználók csatlakoztatják az elektromos hálózathoz és az otthoni Wi-Fi-hez. Az egyszerű és kompakt kialakításnak köszönhetően nem szükséges hosszasan állítgatni a vetítési távolságot, vagy a plafonra szerelni a készüléket, az a helyiség bármely pontján felállítható.

 

Dinamikus 4K felbontás, hogy látszódjon, valóban les volt-e

A Samsung kiemelkedő tévés technológiákat integrált a The Premiere projektorba, így a felhasználók a hatalmas képátló esetén is éles és dinamikus képeken követhetik a nap mérkőzéseit. A csúcstechnológiás hármas lézernek köszönhetően a The Premiere látványos és gazdag képi világot képes megjeleníteni. A csapatok színei élesebben jelennek meg, az akciódús helyzetekben is pontosan látható marad a labda útja és az ünneplés eufóriája is átélhető lesz. Legyen szó egy lebilincselő 4K sport-dokumentumfilmről, vagy a döntőről, a The Premiere ultranagy képén a fontos részletek is láthatóak lesznek. 

Lenyűgöző képminőség, napszaktól függetlenül

A projektorok képminőségét a környezeti fényviszonyok általában jobban befolyásolják, mint a hagyományos tévéképernyőkét. Éppen ezért is fontos, hogy a projektor képes legyen nagy fényerővel megjeleníteni a képeket, hogy egy pillanat se vesszen kárba a közvetítésből. A felhasználók a 2800 ANSI lumenes fényerőnek köszönhetően még napközben, akár a szoba besötétítése nélkül is nézhetik a napközbeni sportközvetítéseket. 

Magával ragadó, All-in-One (minden egyben) hangszóró az élő stadionélményért

Az igazi stadionélmény eléréséhez a magas minőségű hangzás legalább olyan fontos, mint a kép. A szurkolók éneke és a kommentátor hangja hozzátartoznak az autentikus meccshangulathoz. A The Premiere a beépített erőteljes, 4.2 csatornás, 40 W-os hangrendszernek köszönhetően háromdimenziós, magával ragadó hangzást kínál akár külső, extra hangszórók nélkül is. 

Vissza