A legjobb "Családi TV" díját nyerte el a Hisense készüléke

Kütyü Magazin - 2021. augusztus 26.

EISA-díjat nyert családi tévék kategóriájában a Hisense 4K ULED modellje. Az Expert Imaging and Sound Association 29 országának szakértői zsűrije – amely minden évben a legjobb termékeket díjazza fotó, videó, házimozi, hifi, autó- és mobilelektronikai kategóriában –, a vállalat smart tévéjét lenyűgöző készülékként jellemezte.

 

A tökéletes tévézés technológiája 

A díjazott Hisense 65U8GQ modell különlegessége, hogy Quantum Dot színtechnológiája több mint egymilliárd színárnyalatot képes megjeleníteni, ezáltal rendkívül éles, tiszta képet nyújt, beépített hangrendszere pedig páratlan hangélménnyel szolgál. A zsűri döntéséhez ugyanakkor nagyban hozzájárult a készülék saját fejlesztésű VIDAA U5 intelligens operációs rendszere, amellyel a modell könnyen kezelhető, személyre szabott platformot kínál a beépített alkalmazásokhoz és egyéb szórakozási lehetőségekhez. Az EISA szakértői szerint a 65U8GQ jól példázza a Hisense innovációját, amellyel megmutatta, hogy milyen sokoldalú lehet egy modern, síkképernyős készülék.

"Rendkívül büszkék vagyunk és megtisztelő számunkra, hogy az EISA, az iparág vezető szakértőit tömörítő szövetség elismerte erőfeszítéseinket. Ez a díj nagy felelősséget is jelent a Hisense család számára, és arra ösztönöz minket, hogy a jövőben még magasabb célokat tűzzünk ki magunk elé." – értékelte az elismerést Alenka Potočnik Anžič, a Hisense Europe marketingigazgatója.

Kulcsszavak: televízió, EISA, Hisense
Vissza